Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האוטו סיאט לאון 2004

המצלמה http://www.ebay.com/itm/271401060288?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

הרדיו דיסק באוטו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=871217

למצלמה יש שתי כניסות אדום וAV צהוב

מצורף כבל AV צהוב ועליו חוט אדום בקצוות

אני חיברתי את המצלמה בצורה כזאת שהכבל AV מחובר צד אחד למצלמה וצד שני לרדיו דיסק

ואילו הכבל האדום שיושב ביחד עם הכבל הצהוב מחובר ל+אוור רוורס וצד שני לרדיו דיסק

הכניסה האדומה במצלמה נותרה ריקה לא מחובר אליה כלום(לא קיבלתי כבל נוסף או משהו)

בקיצור מה שקורה הוא שאני משלב רוורס על המסך יש מסך שחור ולא רואים כלום ויש איזשהי הודעה

לפי החשדות שלי חסר כבל ליציאה האדומה

או שאלה נוספת האם באמת הכבל האדום שמחובר לכבל הAV הוא מעביר את ה+ בין הרדיו דיסק לבין המנורת רוורס

או הגדרה במכשיר?

מישהו יודע??

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אכן לא היה כבל מתח לפי מה. שרשמת החוט האדום שעל הav הוא חוט סיגנל שנותן פקודה לרדיו דיסק ברגע שרוורס משולב. כבלמתח אדום עלי לרכוש ולחבר אל האור רוורס גם כן?

פורסם

לפי מה שנראה בתמונות, כבל שחור עם סופית RCA זכר צהוב זה הכבל וידאו, ואז יש עוד כבל גם כנראה עם RCA ועם שתי קצוות של חוטים בודדים אדום ושחור. נראה שאלו האחרונים הם כבלי המתח של המצלמה שאתה צריך לחבר קבוע.

בספר ההוראות של ה-HU שלך מצויין שיש כבל נפרד שיוצא מהמערכת על מנת לזהות רוורס כדי שהמסך יעבור אוטומטית למצלמה.

אין איזה ספר הוראות בסיסי שמגיע עם המצלמה?

פורסם

או רוורס או משהו אחר.

אם תחבר לרוורס המצלמה תעבוד רק שתעבור לרוורס

עם למשהו אחר (למנורה של מספר הרחב לדוגמה) תוכל לראת במצלמה לא רק ברוורס עלידי בחירת אופציה כזאת ברדיו דיסק (עם הוא תומך)

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

לכניסה האדומה במצלמה לא מצורף כבל ,בספר של רדיו דיסק יש חוט סגול שהוא אמור להיות מצלמה,אליו חיברתי את החוט האדום שיושב על הrca הצהוב,ועוד הrca /מתח אדום במצלמה נותר ריק

פורסם (נערך)

קראת את ההודעה שלי?!

החוט הסגול/לבן מה-HU אמור להתחבר לאור רוורס.

איך בדיוק נראים הכבלים של המצלמה (מצטער, לא ברור לי לחלוטין מההודעה הראשונה שלך)? יש מצב לתמונה ברורה?

האם זה כמו בתמונה הזו?

$_12.JPG

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

החוט סגול לבן מחובר מהאור רוורס לרדיו דיסק הrca זכר זכר צהוב מחובר מהרדיו דיסק למצלמה , הכניסה האדומה במצלמה נותרה ריקה כיוון שלא קיבלתי שום כבל איתה ,האם אני צריך לרכוש כבל מתח שיתחבר לאור רוורס גם?

פורסם

אתה לא צריך לחבר 12v למצלמה rca צד אחד למצלמה צד אחד לכניסה ברדיו חום אדום לרוורס(אחרי ריליי/ממסר) וצד שני לחוט הסגול שמקבל את הפקודה ברדיו.

בלאון החדשה תצטרך ממסר לרוורס.

פורסם (נערך)

לא הבנתי, מה הקטע עם הממסר לאן אני יחבר אותו. טום זה כמו בתמונה שלך רק הכבל הימני אדום חסר ועל הכבל הימני מולבש חוט אדום אחד

עריכה אחרונה על ידי RENAULT 5

• תוכן חדש...