Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להנמיך את האוטו רק עם קפיצים (30-40 מ"מ) לפיג'ו 206 לא מסיבות של ביצועים אלה מבחינת מראה . איך ההנמכה תשפיע על הרכב (מכל הבחינות) ? ראיתי הרבה סרטונים שעושים את זה וזה ניראה פשוט,אפשר להתקין את הקפיצים לבד ? ואחרי התקנה של קפיצי הנמכה צריך כיוון פרונט ?

פורסם

בהנמכה כמו שאתה רוצה רצוי גם לשים בולמים מתאימים. מה שיש לך לא מתאים להנמכה ויקצר משמעותית את חיי הבולמים .

פורסם

מצטרף לנושא, בהינתן שיש רכב שהשווי שלו נמוך יחסית, האם מישהו מכיר וממליץ על איזה מקום שמוכר קפיצים ובולמים המיועדים להנמכה קלה (40 מ"מ) במחיר סביר בהתאם לרכב המדובר?

בנוסף, מישהוא ניסה פעם לקנות דרך איביי קיט כזה? כי הבחנתי ששם יש מחירים די אטרקטיבים לקפיצים ובולמים גם כשמוסיפים את עלות המשלוח (כשקונים קפיצים ובולמים בנפרד משם, אז יש מצב שכל קנייה תהיה פחות מהסף שמחוייב במכס (שזה 1200 נכון?))

פורסם

40מ"מ זו לא הנמכה קלה, היא אפילו מעט יותר מהסטנדרט

בולם מקורי של הרכב, במידה והוא גם לא חדש יתחיל לנזול מהר מאוד

בכל אופן מדובר ברכב בלי קפיצים מאחורה, ולכן אם תמצא סט בולמים חדשים תחליפיים עם קפיצי הנמכה זה יכול להיות יותר ריאלי

מאחורה מורידים שיניים בסרן האחורי

יש לך סדנאות בארץ שיכולות לתת תשובה לגבי מחירים, ובנוסף אפשר למצוא סט משומש

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

40 מ''מ זו לא הנמכה קטנה. אחרי הנמכה האוטו מרגיש חד יותר בפניות חדות. לא משהו קיצוני. האוטו הופף לא נוח בכלל. אם זה משנה לך תשקול.

גם אני ראיתי את הסרטונים שמסבירים איך להרכיב, אני אומר לך שזה נראה לא כזה פשוט, אולי רק לאדם כמוני בלי רקע מקצועי במכנאות רכב. אבל עדיין אם זה עינין בטיחותי לא ממליץ לקחת סיכוי.

כן צריך כיוון פרונט אחריי הנמכה ברוב המקרים.

פורסם

הבנתי תודה! (מקריאה באתרים מחו"ל חשבתי שעד 40 מ"מ זה עדיין סביר :?).

בהנחה שהבולם מיועד להנמכה (וההנמכה פחות מ-40 מ"מ), זה לא יהיה יותר נוח מבולם מקורי בן 21 שנה שאני רגיל אליו? :lol:

ולבסוף, מישהו מכיר מי היבואן של בילשטין בארץ?

פורסם

הבולם לא ישפיע על הנוחות, הקפיץ הוא זה שקובע את רמת השיכוח, והבולם רק אמור לאזן בשביל שהקפיץ לא ימשיך את התנועה שלו יותר מדי. הכי אידיאלי זה להחליץ גם בולמים, בגלל ברגע שאתה מנמיך את הרכב, אתה מכניס את הבולם למצב של מהלך תמידי, זה יקצר לו את אורך החיים. אני מכיר חברה ששנים נוסעים על קפיצי הנמכה ובולמים מקוריים, וגם אצלם הבולם מקורי וזקן, אין שום נזילה או הזעה, להבדיל מחברה אחרים על רכבים חדשים, שישר ראו הזעות.

היבואנים של בילשטין הם אספיר.

פורסם
בכל אופן מדובר ברכב בלי קפיצים מאחורה
אני כמעט בטוח שלאוטו יש קפיצים מאחורה לפי מה שהסתכלתי פעם אחרונה ,אני יכול לצרף תמונה אם צריך וגם כל הקיטים של הנמכה לפיג'ו 206 היא 4 קפיצים ככה שכנראה שיש קפיצים מאחורה

האוטו שלי ספציפית הוא מ2007 וההנמכה כמו שרשמתי היא למטרה של יופי (לטעמי לפחות) יהיה צריך להחליף גם בולמים ?

ועוד דבר, באוטוסטור בחולון מוכרים את הקפיצים ב1100 שקל של אייבך 35 מ"מ , זה מחיר טוב ?

פורסם
אני כמעט בטוח שלאוטו יש קפיצים מאחורה לפי מה שהסתכלתי פעם אחרונה ,אני יכול לצרף תמונה אם צריך וגם כל הקיטים של הנמכה לפיג'ו 206 היא 4 קפיצים ככה שכנראה שיש קפיצים מאחורה

האוטו שלי ספציפית הוא מ2007 וההנמכה כמו שרשמתי היא למטרה של יופי (לטעמי לפחות) יהיה צריך להחליף גם בולמים ?

ועוד דבר, באוטוסטור בחולון מוכרים את הקפיצים ב1100 שקל של אייבך 35 מ"מ , זה מחיר טוב ?

נישמע אחלה מחיר, אני בזמנו קניתי מפיטסטופ בקצת יותר יקר.

פורסם

אתה לא רוצה להתאים להם בולמים המיועדים לקפיצים כאלה?

מישהוא פה ניסה לקנות מאיביי?

פורסם

הייתי רוצה להתאים את הבולמים לקפיצים , אבל הכל עיניין של מחיר . מה המחיר של בולמים שמתאימים לקפיצי הנמכה ?

פורסם

בעניין כמות הקפיצים ברכבך, אתה מוזמן להתכופף מטה בהזדמנות ולראות שקיימים ברכב שלך 2 קפיצים קדמיים בלבד, ובסרן האחורי הגובה שלך נקבע ע"י מוטות פיתול שמשמשים בעצם כקפיץ ואותם אתה לא מחליף. קפיצים של אייבך 35 מ"מ ישרתו את המטרה אותה אתה מחפש בצורה הטובה ביותר- מקסימום קוסמטיקה במינימום ויתור על הנוחיות בהנחה שאתה נשאר עם בולמים מקוריים.

בולמים שמיועדים להנמכה יעלו לך סדר גודל של 3000 שקלים לסט של קוני, או קצת צפונה מ-4000 לבילשטיינים, והתוצאה שלהם תהיה רכב פחות נוח בנסיעה יומיומית.

306T

פורסם

אם אני לא מחליף קפיצים בחלק האחורי , למה מגיע 4 קפיצים בקיט הנמכה של אייבך שמיועד לפיג'ו 206 ?

אני רוצה לשמור כמה שיותר על הנוחות שקיימת ומעדיף להשאיר את הבולמים המקוריים , אבל הם יחזיקו עפ ההנמכה ולא יהרסו ?

• תוכן חדש...