Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מספר שאלות בנושא ניקיון הרכב:

1. כיצד אוכל ליישם את שטיפת הרכב בשיטת 2 הדליים אם אין ברשותי אפשרות לשטוף בסוף את הרכב באמצעות צינור? האם זה אומר שאצטרך לעבור לשיטות שטיפה יבשות?

2. האם אפליקטורים (מספוג קצף / ספוג מיקרופייבר) הם רב פעמיים? אם כן - כיצד מנקים אותם לאחר שימוש בהם למריחת גלייז/אוטם צבע?

3. האם יש שוני בניקיון הרכב באמצעות ספוג לבין כפפת מיקופייבר למעט נוחות השימוש והעדפות אישיות? האם אחד מהם בטוח יותר לשימוש מבחינת סיכוי פחות ליצירת סווירלים?

תודה!

פורסם

1-אכן,לפני זה קח כמה בקבוקים,תשפוך על הרכב שלא יהיה יבש,ותעזר במוצר כמו ONR.

2-כן,הם רב פעמיים,אני שוטף אותם במים ולאחר עוד שימוש במכונת כביסה.

3-אין הבדל,זה נוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. או שתעבור לONR או שתעשה כמוני :

דלי 20 ליטר -שמפו

דלי 20 ליטר - מים

דלי 10 ליטר - מים לשטיפת הכפפה (אחרי שאתה עובר כול פאנל , אתה שוטף את הכפפה בדלי ומשחרר ממנה את הלכלוך שנלכד בה ) .

** גריט גארד בדלי = לא נותן ללכלוך לעלות למעלה .

2. אני מנקה אותם עם APC .

3. ההבדל שספוג גורר את הלכלוך , וכפפת מיקרופייבר לוכדת לתוכה את הלכלוך וממזערת את הסיכון להיווצרות סווירלס .

כמובן שבזמן השטיפה , שוטפים את הכפפה מידי פעם .

פורסם

RSM,ראשית אשמח לדעת איך קוראים לך,ככה יותר נוח לפנות:-)

אני לא בטוח שכפפה לא גוררת,הרי יש מגע בין הפח לקצוות,לכן גם שם חייב להיות סוג של חיכוך שיווצר SWIRLS.

החיסרון שלפחות אצלי היה עם כפפה של CARPLAN שאחרי חצי שנה הגומי לא החזיק ולכן עברתי לספוג מיקרו שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מומחה בזה :) , אבל עצם זה שאתה שוטף את הכפפה בין פאנל לפאנל , זה מפחית את הסיכון .

גם אתה לא שוטף עם הכפפה בכוח , מספיק ליטוף עדין .

אני מאוד אוהב את הספוג מיקרופייבר BIGCHUBBY .

קוראים לי חיים .

• תוכן חדש...