Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס גיאה 2007 - האם כדאי לבטח מקיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שווי הרכב מעט מעל 30 אלף ₪ (במחירון. לא באמת).

באופן הזוי הפרמיה השנה גבוהה בכ-200 ₪ משנה שעברה, ולא ידוע לי שהמחירון עלה.

אני ממש מתלבט אם לעשות מקיף או להסתפק בצד ג' בלבד.

יש לי חניה מתחת לבית והסיכון של פגיעות אנונימיות קלוש.

מה דעתכם?

פוקוס בכלל וגיאה בפרט נחשב לרכב גניב?

עדי.

פורסם

ביטוח מקיף לא מכסה רק גניבות, מה לגבי תאונה חסר וחלילה? טוטל לוס?

אני ברכב שיותר זול משלך עושה ביטוח מקיף בשביל ראש שקט.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כמה עולה תוספת הביטוח המקיף (לא כולל הצד ג),

זאת אמרת כמה אתה צריך להוסיף ל צד ג ?

השאלה היא האם שווה לך להוסיף את הסכום הזה בשביל ראש שקט ?

אני בטוח שזה מעל 2000 ש"ח, האם שווה לך לשלם כמעט 7% ערך מהרכב בשביל ראש שקט (אל תשכח את ההשתפות עצמית שהיא עוד 2-3 אחוז) , זה רק אתה יכול לענות על השאלה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ההפרש בין צד ג' למקיף הוא בערך 1,000 ש"ח, לא?

אם מחר אתה חלילה בתאונה והרכב טוטאלוס, יש לך כסף לקנות רכב חדש?

אם כן, אחלה, תחסוך את ההפרש, אם לא, כנראה שעשיף לעשות מקיף.

פורסם

אצלנו בבית יש מגאן 08 אצלנו יד ראשונה. המחיר 35 בערך ובבטוח האחרון ויתרנו על מקיף שהיה 7% מערך הרכב. צד ג וחובה בלבד.

פורסם

זה תלוי בהמון פרמטרים

האם בשנים האחרונות עשית נזק לאוטו או תאונה שהיא באשמתך? כלומר האם יצא לך לתבוע את הביטוח כי זה היה כדאי כלכלית?

וגם האם ובמקרה שאתה מעורב בתאונה שלא באשמתך יהיה לך זמן וסבלנות להתעסק בבירוקרטיה שעלולה להתעורר מזה שאתה תובע את הביטוח של הצד השני ולא את שלך. (למרות שגם בביטוחי צד ג' סוכן הביטוח שלך יעזור לך בטיפול מול חברת הביטוח של הצד השני!)

נניח שהתשובה לשאלה הראשונה היא שלילית והתשובה לשאלה השניה היא חיובית אז לא כדאי לך לבטח לדעתי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לדעתי מה שקובע הוא כמה שווה לך לשלם עבור ביטוח של רכב ששווה 30K. כפי שאמרו לפניי ההפרש בין ביטוח צד ג' למקיף הוא לא גדול כפי שחושבים.

אתה צריך לשאול את עצמך אם לך שווה לקחת את הסיכון של אבדן 30K ש"ח במחיר חסכון של 2000 ש"ח.

לו אני במקומך - הייתי מבטח בביטוח מקיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תחשוב פעמיים .

כל עוד הבטוח מאפשר לך , בטח את האוטו .

לא מדובר רק בתאונה חלילה אלא בגניבה לצורך כופר .

גנבים יודעים שרוב הסיכויים שאין מקיף לאוטו , גונבים אותו ומבקשים כסף כדי להחזירו .

אם בכל זאת החלטת לא לבטחו במקיף , השתמש במנעול הגה או נעילה סודית .

נכון ששלושים אלף אנחנו עושים בעבודה ביומיים שלושה אבל בכל זאת זה כסף .

פורסם

ביטווח צד ג' אתה חייב לעשות אחרת אתה עלול לההסתבך עם הוצאות גדולות מאוד. ולא משנה אם הנהיגה שלך מושלמת ומעולם לא פגעת בנמלה. אם חלילה יום אחד יקרה משהו - הבעיה גדולה.

ואז תבדק מה ההפרש בין ביטוח צד ג' בלבד לביטוח מקיף. לדעתי ההפרש לא גדול, והוא נותן לך שקט נפשי. וגם שרותי דרך - שהם נכללים בו (אלא אם תבקש לבטל) וממילא תשלם אם לא תעשה את המקיף. מספיקה פעם שהמצבר נגמר או יש תקלה - ו"החזרת" את העלות של שרותי הדרך.

אבל אם 200 ש"ח גידול בפרמיה נראה לך הזוי - אתה מגזים.זה לא סכום כזה דרמטי. לא כתבת אם חל שינוי בנתונים האישיים ואולי בגללם חל השינוי. תמיד אפשר להשוות בין סוכנויות וחברות ישירות כי ההבדלים יכולים להיות גדולים.

ואל תחשב שחניה מתחת הבית היא כספת בבנק. תראה בפורום שיש מידי פעם שרשורים על פגיעות בחניה, נכון שקטנות אבל הן בעיה, והרכב ממילא נוסע לכל מיני מקומות - אינך יודע מה יקרה. בשביל זה יש ביטח מקיף שכדאי לעשותו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כל העלאה של הפרמיה למקיף עבור רכב שהתיישן בשנה היא מוגזמת.

גם 1 ש"ח.

זה נראה לך הגיוני שמקיף לרכב זול יותר בכ-15% יעלה יותר?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

Zelik ביטוח זה מסחרה,

תתוכח איתם קצת, תביא הצעת מחיר מחברה אחרת ותראה את המחיר יורד פלאים, השנה הוזלתי ככה את הביטוח המקיף ב 700 ש"ח.

פורסם
כל העלאה של הפרמיה למקיף עבור רכב שהתיישן בשנה היא מוגזמת.

גם 1 ש"ח.

זה נראה לך הגיוני שמקיף לרכב זול יותר בכ-15% יעלה יותר?

לא נראה, לא הגיוני.

אבל פות"ש לא ציין כי כל נתוני הביטוח הם ללא שינוי. מספיק לעבור דירה לעיר שחברת הביטוח החליטה לסווג כבעייתית והמחיר יעלה בכמה אחזוים (עלול להיות 5-10). או שינוי נהגים אחרים, או מעורבות במקרה ביטוחי.

כל חברה קובעת את המדיניות שלה לפי שיקוליה העיסקיים, ולכן הוצע בכמה תגובות, גם שלי, לפנות לחברות או סוכנים אחרים כדי להשוות הצעות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...