Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לפולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע אמנם שההצעה שלי תהיה מאוד לא רלוונטית אבל לאחרונה רכשתי z4 עם מנוע 3.0si.

לפניו החזקתי לאון קופרה סטנדרטית.

יכול לומר לך שהz4 נותנת לי הנאה אחרת לגמרי מהקופרה.

ממליץ לך לרכוש אחת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפניו החזקתי לאון קופרה סטנדרטית.

ממליץ לך לרכוש אחת.

מה ההעלויות ביטוח אשמח להודעה בפרטי הגיל שלי מהווה בעיה פשוט.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

תשקול 208GTI

בתקציב שלך תוכל להנות מרכב חדש לחלוטין,אחריות, מנוע עם 200 כ"ס בסטנדרט ואיבזור פנימי עשיר.

בפן של חוויה מנהיגה, למרות שהאוטו הנעה קדמית הוא בן הטובים מבחינת התנהגות.

פורסם

יש לי שאלה,

מצד אחד פרסמת את ה GTI כשכתבת שהאוטו אצלך 3 רק חודשים והוא נמכר עקב נסיעה לחו"ל, וכאן אתה אומר שהאוטו אצלך חצי שנה ואתה מוכר אותו כי אתה לא מתחבר אליו...או שתשאיר אותו בחניה...אז מה האמת באמת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממליץ לך לרכוש אחת.

שמח לראות שהתחברת לאוטו, כי בהתחלה זה נראה כאילו משהו חסר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?527747-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-Z4-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A2%D7%9E%D7%9D-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש לי שאלה,

מצד אחד פרסמת את ה GTI כשכתבת שהאוטו אצלך 3 רק חודשים והוא נמכר עקב נסיעה לחו"ל, וכאן אתה אומר שהאוטו אצלך חצי שנה ואתה מוכר אותו כי אתה לא מתחבר אליו...או שתשאיר אותו בחניה...אז מה האמת באמת?

כן גם אני שמתי לב.

יכול להיות שהוא נתן קפיצה לבורגס וכבר חזר :lol:

ממליץ על קורבט עם גג קשיח נשלף, איתה לא יהיה לך משעמם.

אפשר למצוא ב-150K אם מחפשים טוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש לי שאלה,

נראה לי התשובה לשאלתך נמצאת כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?531016-שמן-מנוע-לפולקסווגן-פולו-GTI-2012&p=4380199#post4380199

פורסם
יש לי שאלה,

התקציב הזה הוא לקניית רכב בחו"ל?

לא סתם שאלתי אותו את השאלה הנ"ל בעמוד הקודם. גם לי זה נראה תמוה מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אז ככה שקרן אני לא , יש קטע כזה בפורום תמיד לחפש ולבדוק ולנסות להפיל.

הייתי צריך לטוס לאריזונה ולאס וגאס לחצי שנה , ויתרתי על התענוג .

האוטו נמכר אתמול , תודה רבה על הבדיקה של כמה זמן יש לי אותו .

אני נכנס כרגע לגיל 21 וזה הרכב ה6 שהחלפתי בכמעט 4 שנים , מעוניינים להכנס ולבדוק תבדקו .

התחלתי במאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2005 לבנה בהוצאת הרשיון לאחר חצי שנה אותו הרכב רק שנת 2007 שחור

לאחר מכן הגיעה הולוסטר שנתקעתי איתה במעקה בטיחות ,(אובדן להלכה),נרכשה המאזדה 6 פרימיום בגלל לחץ של רכב והצטערתי על זה כל יום,אחר כך הפונטיאק , ועכשיו הפולו GTI. שלה אני מחפש מחליפה .

פה נוצרת הבעיה , שום רכב לא מרגש אותי ונותן לי תחושה של עוד , חוץ מהפונטיאק שהייתי מוכן להשאר איתה עוד הרבה למרות החסרונות של המקומות והבגאז הקטן , מה ששבר את הכול זה הביטוח.

בכל זאת אני פונה שוב לכיוון הפונטיאק רק לGXP 2000 טורבו ולא ה2400 שהיה לי שהוא פשוט יותר.

מה דעתכם על הדגם הזה?

האופציה השנייה שתשלב רכב יפה עם איכות נסיעה גיר אמין ופונטציאל לשיפורים היא השירוקו 2000.

אשמח לתשובות

עריכה אחרונה על ידי lieden

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

בתור התחלה כבר קיבלת שתי הצעות שוות:

1. גולף gti

2. 208 gti (למרות שהיא ידנית ואמרת שאתה רוצה אוטומט)

3. תוסיף גם לאון קופרה.

עכשיו הנחת היסוד היא שכל אחת מהשלוש כשהן באות במצב סטוק לא רואות ממטר את הפולו gti המשופרת שלך, בטח שלא ברמת ההתנהגות וההנאה

מנהיגה ואני ממליץ לך לבדוק ברצינות ולנהוג בהן ואתה כבר תרגיש בעצמך.

פורסם
בתור התחלה כבר קיבלת שתי הצעות שוות:

1. גולף gti

2. 208 gti (למרות שהיא ידנית ואמרת שאתה רוצה אוטומט)

3. תוסיף גם לאון קופרה.

עכשיו הנחת היסוד היא שכל אחת מהשלוש כשהן באות במצב סטוק לא רואות ממטר את הפולו gti המשופרת שלך, בטח שלא ברמת ההתנהגות וההנאה

מנהיגה ואני ממליץ לך לבדוק ברצינות ולנהוג בהן ואתה כבר תרגיש בעצמך.

למען האמת לא נהגתי מעולם בגולף gti אבל מבחינת מהירות לקחתי גולפים stage 2 גם בגלל שהפולו באה עם מגדש טורבו ועל שאחד נכנס בסלד נמוך אז האוטו חזק בסלד נמוך גם , מעבר לזה מבחינת התנהגות הרכב לא הביא לי את מה שחיפשתי שוב הוא הוא חזק בקו ישר , הכוונה שלי באוטו מתנהג זה כמו הרנו מגאן rs שהצער היחיד שאין אוטמטית , הגולף היא חבילה כוללת

של הכול ? יש פה מישהו שהחזיק אחת?

מה לגבי השירוקו 2000?

פורסם

סליחה על ההקפצה אני חייב עזרה פשוט.

מה לגבי הגוליטה מילאנו 170 כוחות סוס?

פורסם

לא יהיה לך קשה לרדת מ240כס ל170?

מצד אחד אתה טוען שהפולו היתה משעממת ומצד שני גם הגולייטה לא הסכין הכי חד בקלמר.

מבחינת יופי חיצוני ופנימי הגולייטה עדיפהלטעמי האישי,יש לך גם מוסך מורשה יבואן מצויין בחדרה,זה גם שיקול לדעתי

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...