Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה באמת מצלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בשביל "להפחיד" נהגים שנוסעים מעל המהירות המותרת.

הטעות המגוחכת הזאת ("צולמתה") הייתה בעבר גם בדרך רבין בפ"ת, עד שהם קלטו ותיקנו את שגיאת הכתיב.

פורסם

גם בשלט עם מילה אחת הם מצליחים לעשות טעות כתיב? מה יהיה?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

יש עכשיו איזה איש שיווק מבריק שהצליח למכור אלפי שלטים כאלה לעיריות בארץ תוך בהטחה שזה יוריד את כמות התאונות. בית ספר לגאונות בשיווק! שאפו!

פורסם

האמת שזה רעיון לא רע, עובדה שזה גורם לנהגים לעצור ולערער האם הם באמת צולמו ויקבלו דו"ח. יתכן שבתקופה

אחרי האירוע הנהג אפילו יוריד את הרגל מהגז כי יהיה בטוח שכבר יש דו"ח בדרך אליו (או לחילופין יעשה גוגל ויראה שמדובר רק בטריק :-) ).

פורסם
האמת שזה רעיון לא רע, עובדה שזה גורם לנהגים לעצור ולערער האם הם באמת צולמו ויקבלו דו"ח.

נראה לי שאם כבר הדברים האלו רק מגבירים את הסיכוי לתאונה עקב בלימות פתאומיות של אנשים שמפחדים מדו"ח.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לא רק שזה לא מצלם, הם מזייפים למלאה יותר מהספידומטר! נסעתי ב50 קמ"ש על הספידו, אז בערך 45 בפועל. השלט במיטב חוצפתו אמר לי 65! שזה 5 קמ"ש מעל המותרת באותו האיזור.

לפחות בשלט שלי יש רק סמיילי זועף ולא שקר כמו בשלט של פות"ש.

פורסם (נערך)

הייתי בטוח שזאת בכלל תחרות!

מי שמראה תוצאה הכי גבוהה לוקח :twisted:

tumblr_lewnr9ogdz1qbm3i5o1_5001.jpg

הנה אחרי כמה ימים של עבודה קשה!

speed-score-board.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ראיתי שגם בצבא התחילו להתקין שלטים בסגנון הזה, יצא לי לראות בצאלים כבר. מניח שבצריפין וכל הבסיסים יש.

גם באיזור נתב"ג יש כמה שלטים כאלו, בבאר שבע אני זוכר שיש אחד (ליד מאפיית הראשונים בכיכר) אבל לא זוכר שיש עוד, במרכז יוצא לי לראות אותם הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה היה גם בכביש 6 בתקופה מסויימת - על השילוט שבגשרים.

הכיתוב היה יותר מטומטם.

נתפסת

אכלה תמונה.

נשבע לכם.

פורסם

יוני, שמת לב למי שקבע את המהירות?

ולמה שיש על הכביש?:)

רעיון נחמד :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...