Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בכביש של רחוב שאול המלך בתל אביב רחוב דו כיווני בעל הפרדה של אי תנועה בנוי רחב, כול כיוון בעל שני נתיבים.

נסעתי על הנתיב הימיני כשיש עומס תנועה שעה 5 בערב תל אביב, על האי תנועה עמודת הולכת רגל שבכוונתה לחצות משמאל לימין הרכב בצד שמאל עצר כאשר ההולכת רגל עדיין על האי תנועה אני חלפתי על המעבר חציה(כשההולכת רגל עדיין על המעבר חציה),מיד אחרי המעבר חציה בערך 7 מטר אחרי הרכב ממולי נעצר אז עברתי לנתיב השמאלי ופתאום מולי שוטרת באמצע הכביש (כנראה בגלל זה הרכב נעצר) בקשה ממני לעצור ביקשה רשיונות לקחה, חזרה אמרה לי בקיצור שאני לא נתתי זכות קדימה להולכת רגל, אמרתי לה שההולכת רגל הייתה על האי תנועה ואני יודע שיש חובה לעצור רק שהיא נוגעת בכביש, הלכה חזרה ורשמה לי זימון לבית משפט על כך שאני חציתי עם הרכב במהירות (לא אפשרי כי זה שעות של עומס) את המעבר חציה כשההולכת רגל על הפס השלישי(זה אומר שהיא ממש חצי פס לפני אמצע המעבר חציה) המעבר חציה 7 פסים ותוך כדי על המעבר חציה כשההולכת רגל עליו אני עברתי נתיב (אני לא מבין איך לא פגעתי בה בהולכת רגל הרי היא באמצע המעבר חציה ואני בדיוק מחליף נתיב ויש לציין שהמעבר חציה באורך של הרכב שלי קצת לא הגיוני) ניסיתי להסביר לשוטרת ללא הצלחה, ביקשתי הסברים שלא הצלחתי להבין עד שהשותף שלה יצא התחיל להתעצבן כנראה ביקש שאני יעזוב ואין לו/לה מה לדבר איתי יותר שאני יעזוב לפני שייתן לי דוח או יעצור אותי על אי ציות לשוטר ביקשתי ממנו שייתן לי הסברים על הדוח כי הוא לא הגיוני אמר לי שייתן לי דוח על זה שהאוטו באדום לבן (היא עצרה אותי באדום לבן השוטרת!) אמרתי לו שאני רוצה להבין אמר לי לך תחנה את הרכב במקום שמותר ותבוא, הלכתי חניתי כחוק חזרתי אליה לדעת איך היא רשמה כזה זימון ,לקחה לי את הרשיון (היא לא קצינה וגם לא הוא כנראה דיברה בקשר עם קצין) אמרה לי תגיע מחר לשימוע עם קצין משטרה בתחנת משטרה .

יש לציין שדיברתי יפה לאורך כול השיחה

מה אני יכול לעשות? כדי לאמת את דברי כדי לצאת מזה מה אני יכול להגיד לקצין מחר?

תודה מראש

פורסם

מילה שלך נגד שני שוטרים, לך תדע במה ינסו להאשים אותך בנוסף (העלבת שוטר וכדומה).

יש לך מצלמת דשבורד ברכב?

פורסם

ראיתי את השוטרים אורבים שם היום. אני לא אתייחס למקרה שלך, אך במעבר החצייה המדובר אכן הרבה רכבים אינם נותנים זכות קדימה להולכי רגל. לפי תקנות התעבורה יש להאט לפני מעבר חציה ובמקרה הצורך לעצור על מנת לאפשר מעבר להולכי רגל. נטיית הלב שלי לומר שהדו"ח מוצדק, אבל זה רק תחושת בטן, כמובן.

מה שכן, באזור יש המון מצלמות -קריה, מגדל המשרדים ממול - תנסה לבדוק, אולי תוכל לדוג סרטון עם הארוע.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין לי מצלמה לצערי

לא עקפתי הרכב לפני עצר אז עברתי לשמאלי אחרי המעבר חציה וגם רני בכול מקרה הייתי צריך לפנות שמאלה אז עברתי

ואני יודע שזה מעבר בעייתי אני עובד קרוב לשם אבל המקרה הספציפי שלי אין בעיה שיתנו דוח על אי מתן זכות קדימה או שלא האטתי

אבל מה שפה האשימו אותי זה בסיכון ביטחון הולכי הרגל זה ישר הזמנה לבית משפט ולא דוח או משהו פלוס הקצין מחר

פורסם

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך?

בהתחלה אמרת

נסעתי על הנתיב הימיני כשיש עומס תנועה שעה 5 בערב תל אביב, על האי תנועה עמודת הולכת רגל שבכוונתה לחצות משמאל לימין הרכב בצד שמאל עצר כאשר ההולכת רגל עדיין על האי תנועה אני חלפתי על המעבר חציה(כשההולכת רגל עדיין על המעבר חציה)

מכאן נובע שבזמן המעבר על פני מעבר החציה אתה היית בנתיב הימיני, כאשר יש הולך רגל שחפץ לעבור משמאל לימין והרכב משמאלך עצר על מנת לאפשר לו חצייה.

לפי המתואר עד כאן, גם אתה היית צריך לעצור, ברגע שהרכב לשמאלך עצר קשה להבחין אם הולך הרגל ירד כבר לכביש או לא, השוטר שעמד מקדימה בוודאי יכול להבחין בכך יותר בקלות.

אך גם אם עדין ההולך הרגל לא התחיל את החציה, עדיין אין הדבר אומר שלא גזלת את זכותו לעבור בבטחה, רבים מהולכי הרגל חוששים לעבור בדיוק בגלל נהגים כמוך ולא ממשיכים חצייה עד שלא כל הרכבים עוצרים.

את עקיפת הרכב ביצעת לטענתך רק אחרי מעבר החצייה:

מיד אחרי המעבר חציה בערך 7 מטר אחרי הרכב ממולי נעצר אז עברתי לנתיב השמאלי

ולכן לא ברור למה זה בכלל שייך לעניין, זה נראה כמו מסך עשן שבא להסיט את העניין למשהו אחר.
  • תוכן חדש...