Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אבי בדק אימפרזה שנתון 98' ידני.

כאשר הוא נהג בעצמו על הרכב הוא אמר לי כי ה"פתיחה" מהירה (ואפילו מוגזמת) ומהילוך ראשון לשני הכל מצויין, אך משני לשלישי הוא מרגיש כאילו אין לרכב ממש סחיבה/תאוצה.

מישהו יכול להגיד לי האם זה נורמלי ברכב כזה?

במידה וזה בעיה ממה זה יכול לנבוע, מהמנוע?

*אני שואל זאת לפני שאני מבזבז את כספנו עבור בדיקה במכון.

עד עכשיו הרכב גמה כ150,000 ק"מ.

פורסם
אתמול אבי בדק אימפרזה שנתון 98' ידני.

כאשר הוא נהג בעצמו על הרכב הוא אמר לי כי ה"פתיחה" מהירה (ואפילו מוגזמת) ומהילוך ראשון לשני הכל מצויין, אך משני לשלישי הוא מרגיש כאילו אין לרכב ממש סחיבה/תאוצה.

מישהו יכול להגיד לי האם זה נורמלי ברכב כזה?

במידה וזה בעיה ממה זה יכול לנבוע, מהמנוע?

*אני שואל זאת לפני שאני מבזבז את כספנו עבור בדיקה במכון.

עד עכשיו הרכב גמה כ150,000 ק"מ.

מן הסתם להילוך השלישי אין את ה"סחיבה" שיש לראשון ולשני, אבל צריך לבדוק כל מקרה לגופו ולראות אם אכן מדובר ב"בעיה" או בתחושה טבעית.

ברכב שאין ידוע עברו (כנ"ל) כדאי וצריך לבצע קודם כל ניקוי בית מצערת וחיישן אויר (בית מצערת כדאי לנקות כל שנה/שנתיים וחיישן אויר כל 60-80 אלף ק"מ - הערכת זמן לפי ניסיון מעשי עם הדגמים הללו), טיפול גדול (כל המסננים, מצתים וכו') ואיפוס מחשב.

כמו כן דוד אחורי (אגזוז) רקוב או פגום בהחלט יגרום להילוכים הגבוהים יותר תחושה כהה וחוסר סחיבה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מן הסתם להילוך השלישי אין את ה"סחיבה" שיש לראשון ולשני, אבל צריך לבדוק כל מקרה לגופו ולראות אם אכן מדובר ב"בעיה" או בתחושה טבעית.

ברכב שאין ידוע עברו (כנ"ל) כדאי וצריך לבצע קודם כל ניקוי בית מצערת וחיישן אויר (בית מצערת כדאי לנקות כל שנה/שנתיים וחיישן אויר כל 60-80 אלף ק"מ - הערכת זמן לפי ניסיון מעשי עם הדגמים הללו), טיפול גדול (כל המסננים, מצתים וכו') ואיפוס מחשב.

כמו כן דוד אחורי (אגזוז) רקוב או פגום בהחלט יגרום להילוכים הגבוהים יותר תחושה כהה וחוסר סחיבה.

איציק

איציק, רב תודות לך.

פורסם

בהחלט. ושווה להוסיף שרוב הסיכויים שהממיר הקטליטי סיים את חייו זה מכבר, וייתכן בהחלט שהוא כרגע פשוט דוד סתום ומלא פירורים - דבר שיש לו את הפגיעה שלו בביצועים, ושכמעט אף אחד לא טורח לטפל בו.

• תוכן חדש...