Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני פחות מחודש שברולט אופטרה 2004 L's

ואתמול נסעתי איתו לתל אביב ומתי שחזרתי לחולון שמעתי רעש כאלו בורח לי גז מהמנוע וראיתי את החום מנוע עולה במהירות גבוה מאוד

עצרתי בצד וראיתי שאין לי בכלל מים במיכל

מיליתי מים והמשכתי לנסוע אחרי פחות מי 10 מטר עוד פעם החום מנוע עלה

יום אחרי בדקתי מאיפה יוצא המים ומצאתי שזה יוצא מפקק בבלוק מנוע עכשיו איך מפרקים את הפקק הזה וכמה יעלה לי לתקן את זה במוסך ( יש לי רקע במכונות רכב)

תודה לעוזרים

פורסם

הפקק עצמו עולה גרושים אבל העבודה בגלל הגישה הלא תמיד נוחה לפקקים האלה היא יקרה. אם יש ברשותך את הכלים לפלס גישה להוציא את הפקק את תחסוך לא מעט כסף. בעניין הוצאת הפקק ניתן לדחוף אליו כלי שפיצי כמו מברג באמצע שלו ופשוט לשלוף. קח בחשבון שבגלל שהפקק יושב בלחץ השליפה לא בטוח תהיה קלה ותידרוש סבלנות.

פורסם

מחר אני שולח אותו למסך

עכשיו אני רוצה לדעת מי מה זה יכול להיות לא עשיתי נסיעה ארוכה עד שהבלוק מנוע התחמם עד כדי כך

ושבדקתי את הפקק הרגשתי שהוא יושב עקום כאלו הוא זז מהמקום שלו

• תוכן חדש...