Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי - AUDI S1 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין להביא רכב מדגם AUDI S1 מלונדון, אך לפני שאני רוכש רציתי לדעת כמה דברים..

בגלל שבת זוגתי עושה עלייה לארץ היא מקבלת 25% הנחה במכס על הבאת רכב לישראל , כמה אצטרך לשלם בכללי ? 75% ?

עם כל התוספות יצא מחיר של כ 30,785 פאונד ( 179,261 שקלים ) ולאחר הנחה שיש לי שם 6% ועוד 20% שזה בלי ה VAT שצריך לשלם שם יוצא 22,781 פאונד ( 132,653 שקלים ) .

עכשיו איך מחשבים את הסכום הסופי בדיוק ?

אשמח לאנשים בעלי ניסיון יבוא רכבים לארץ.

תודה רבה.

פורסם

סתם משהו שאני חייב לשאול, אם הרכב מלונדון זה לא אומר שההגה נמצא בצד ימין של הרכב? אם זה המצב אני לא חושב שתוכל לייבא אותו לכאן.

פורסם

על מנת לחשב את המס לתשלום תצטרך לפנות למכס ולקבל הערכה. ההנחה הרבה יותר קטנה ממה שאתה חושב, יש הגבלה על מכירת הרכב לארבע שנים, ואם אינך נשוי לבת זוגך לא תוכל לנהוג ברכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השיווק הסדיר של ה-S1 אמור להתחיל בקרוב.

חברה שלך אמורה לקבל הנחת עולה בכל מקרה (יש ליבואנים מחירון לעולה חדש)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחיר הצפוי הוא החל מ-205K ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...