Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופסת ה-Smart Drive של אורנג',גימיק שיווקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכתבה הבא:

http://www.themarker.com/tv/hitech/1.2333107

ניראה כמו תוכנת טורק משופרת במעט.

למי שמכיר יותר מקרוב,האם יש פה משהו מעניין בפרוייקט,או סתם גימיק שיווקי חדש?

קשור לטופיק הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?506488-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-CarsForum-%D7%90%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92

8)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם (נערך)

להלן ציטוט של אחת שהייתה שם - ענת דניאל:

"רגע חזרתי מהשקת מוצר חדש - connected car - "הרכב המחובר של אורנג'" (וחברת הביטוח AIG), והרגשות מעורבים..

מדובר בכרטיס סים שמחובר לכלי הרכב שלכם (מודל 2006 ומעלה), ויונק מידע מכל המערכות הממוחשבות ברכב. בעולם התעופה זו ה"הקופסא השחורה", בציי המשאיות זה ה-Traffilog. צ'יפ אחד קטן שאוגר את כל האינפורמציה על דפוסי הנהיגה שלכם והמצב המכני של הרכב. הטוב שבדבר? הוא יתריע בפניכם על תקלות (מצבר גמור, לחץ אוויר נמוך בצמיגים..), יתריע בזמן אמת (אם תגדירו לו) שהנהיגה שלכם בזבזנית או הפנייה שלקחתם נעשתה בצורה מסוכנת, ובעתיד גם יאפשר לכם "לדבר" עם רמזורים ומכוניות בדרך. הרע שבדבר? המידע שנאגר בכרטיס הסים יכול לעבור לחברת ביטוח הרכב שמבטחת אתכם, והיא מצידה יכולה לדרג את הנהיגה שלכם לפי שיקוליה, כשתשלום הביטוח על הרכב יהיה בהתאם. יש עוד -

ניתן להגדיר במערכת החכמה שתתריע לכם בכל פעם שהרכב מונע, האם הרכב יצא מגבולות השכונה או העיר ואיפה היה. בערבי שישי, תוכלו לקבל נתונים בזמן אמת על אופי הנהיגה של הילדים שלכם, וכן, גם המון מידע על איך בני הזוג שלכם משתמשים ברכב. כל אלה הן אופציות ספורות מהעולם ומלואו של "האח הגדול" הזה. איפה אתם על הסקאלה של הבעד/נגד?

— "

וזו תגובתי:

האופציה היחידה שרלוונטית בשבילי היא האופציה לדעת האם הרכב מונע, במידה וחברת הביטוח מעורבת אין לזה כבר את האפקט שצריך להיות, חברת ביטוח יכולה לאמר על כל סגנון נהיגה ואפילו הרגוע והנעים ביותר שלא היה בסדר.

ואחר כך לך תוכיח שאין לך אחות...

איתורן מציעים שירות דומה מאוד, ולדעתי אולי עדיף..

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ככל שהאח הגדול הזה יעביר מידע שלא נרצה שיעבור ולמקומות שלא נרצה, תחת עינן של חברות הביטוח- מסוכן מאוד לפרטיות.

רק שלא יהפוך בתוך כמה שנים לחובה (כמו איתור), אם מכוח דרישה של חברות הביטוח ואם מכח חוק.

החסרונות לטעמי עולים על היתרונות. מרצון, אני אישית לא יתקין את הקשקוש הזה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני רק אזכיר לכם שזוהי אינה הפעם הראשונה שבה אורנג' אוספת עליכם נתונים. כפי שניתן לראות בקישור הבא, החברה הארורה הזאת אינה מהססת להעביר את הנתונים הללו לאנשים טובים ויקרים :x

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?187744-%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%91%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A0%D7%94%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99

על גופתי המתה הכולירות האלה יתקינו לי את הקשקוש הזה באוטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני ממש לא אתפלא אם לחברות הביטוח יש יד בנושא פיתוח המערכת. לא הייתי רוצה להיות עם כזה רכיב ברכב, כאשר אני בא לתבוע את הביטוח. הם יאחזו בכל דבר הכי קטן, כדי לא לשלם את הכסף. ממליץ לשמור מרחק.

• תוכן חדש...