Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסים בג'ון ברייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בעוד מספר ימים אני נפגש עם נציג ג'ון ברייס במטרה לקבל מידע לגבי מחירים .

מן הסתם נציג החברה המעוניית בכסף שלי (ואולי בי ) יציג הכל באור וורוד.

מדובר בקורסים:קידום אתרים,מכירות בהייטק ופרסום מדיה .

אני כבוגר תואר ראשון בשיווק טכנולוגי התעניינתי בקורסים הנ"ל .

ברור לי שסיום קורס זה או אחר לא מבטיח מציאת עבודה בתחום מסוים , השאלה עד כמה הוא יכל לעזור לי מבחינה זו ?

כמן כן, אני לא מצפה לשכר טוב ,כי בכל זאת מדובר רק בקורס (התואר הראשון נראה כממש לא רלוונטי בעיני החברות אליהן אני פונה במטרה למצוא עבודה) . לדעתי זהו אבסורד מוחלט אך זהו המצב ואין מה לעשות בנידון .

הנציג כמובן יראה שלכל תחום יש ביקוש גדול בשוק העבודה, אני די בספק ולכן אשמח לתמונה אמיתית (גם היא ממש לא מבשרת טובות) .

רק דבר בטוח, מחירי הקורסים לא יהיו נמוכים ,כל השאר בסימן שאלה ברמה זו או אחרת .

האם הפסימיות שלי מוצדקת או שיש אור בקצה המנהרה ?

תודה והמשך יום טוב :wink:

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

אני אדבר מניסיון:

נתחיל בזה שרק דברים טובים וחיוביים יגידו לך, אם תשאל אותם לגבי מציאת עבודה הם יציגו לך מצגת ובה רשומים כמות הבוגרים של הקורסים באחוזים שמצאו עבודה. ונחש מה ? אין מתחת ל 80%

אני כרגע נמצא באמצע קורס פיתוח אפלקציות לאנדרואיד וIOS. הרמה היא סבירה, ולא יותר מזה.

אחרי 8 חודשים, אני מאוד סקפטי בקשר למציאת עבודה בתחום. לא כי אני גרוע בזה להפך, מה שלימדו אותי שם גיביתי בחרישה על אתרים שונים שקשורים לנושא. (מיותר לציין שאני מחפש מקום להתחיל בו כבר כמה חודשים)

אבל את העולם הורוד הזה שמציגים לך אחרי שתסיים את הקורס, פשוט ערימה של שקרים ועבודה בעיניים. אם היו אומרים לי שלא בטוח שתמצא עבודה, לא הייתי משנה כיוון ועדיין הייתי נרשם כי זה תחום שמעניין אותי ואני מעוניין לעסוק בו.

אני לא יודע לגבי הקורס שאתה מעוניין בו, אבל אני מניח שהעסק יהיה דומה...

עריכה אחרונה על ידי Bi-Winning
פורסם

הפתרון הכי טוב זה ללמוד את הדברים האלה לבד, לבנות משהו ועם זה לגשת למעסיקים פוטנציאליים, זה יהיה הרבה יותר שווה מהסמכה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תחום ההייטק הוא שם כולל מדי, אולי בכל זאת ישנו קורס עליו תוכלו להמליץ? אני לא מחפש קורס להעשרת הידע אלא כזה שיש לו ביקוש בשוק העבודה.

ולגבי ההמלצה להגיש פרויקט מוכן למעסיק פוטנציאלי, האם זה משהו שנהוג לעשות כי יש לי חבר שפתח עסק ואני יכול לנסות לקדם אותו בגוגל, גם החבר ישמח וגם אני אלמד קידום אתרים והקמת אתר אינטרנט כי העסק של החבר ממש חדש ואין לו אינטרנט.

פורסם
תחום ההייטק הוא שם כולל מדי, אולי בכל זאת ישנו קורס עליו תוכלו להמליץ? אני לא מחפש קורס להעשרת הידע אלא כזה שיש לו ביקוש בשוק העבודה.

ולגבי ההמלצה להגיש פרויקט מוכן למעסיק פוטנציאלי, האם זה משהו שנהוג לעשות כי יש לי חבר שפתח עסק ואני יכול לנסות לקדם אותו בגוגל, גם החבר ישמח וגם אני אלמד קידום אתרים והקמת אתר אינטרנט כי העסק של החבר ממש חדש ואין לו אינטרנט.

אופציה נוספת היא ללמוד לבד קידום אתרים ולקדם את אותו חבר,ואת החבר של החבר ועוד חבר אחר עד שתהיה לך רשימה של לקוחות מרוצים.

ועם הידע והנסיון ורשימה לגשת לחפש עבודה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ביוינג, צפה לדרך ארוכה (בתור ראש צוות ומראיין בתחום) עד שתגיע לעבודה במקום רציני אם בכלל.

גם הטיפ של ללמוד לבד ולהציג תיק עבודות לרוב לא מחזיר ימים ורוב הפרוייקטים האלו ברמה מביכה למפתח שמכיר את התחום או כאלו עם ניסיון אחר ולא עשה קיצורי דרך.

יש כמה שרשורים על בוגרי קורסי הסמכה , רובם אומרים את אותו הדבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שניים שאני מכיר עשו קורס שקר כלשהו שם. שניהם אתה יכול לנחש, לא מצאו בזה עבודה כלשהי.

המכללה והמנהלה שלה לא להיט

הכל תלוי במרצה , תעשה עליו גוגל ותראה אם יש המלצות , תתחיל את הקורס בלי לשלם , תמשוך את זה עד השיעור ה 3-4 (זה אפשרי ) תמציא תירוצים .

הקורס בסיס שלי MCITP שם היה ברמה גרועה שזה היה אמור להיות קורס מתקדמים שמסיימים בחצי שנה .

הקורסים הקצרים שקיבלתי כפיצוי היו סבבה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לאחר חיפושים בעניין תפקידים בעולם ההיטק , נזכרתי מה הכי אהבתי במסגרת לימודי התואר בשיווק .

מהי לדעתכם המשרה הראשונה בשיווק שתביא אותי לעסוק בעתיד באפיון מוצר ?

האם ישנו קורס כלשהו שיוכל לסייע לי להתקבל למשרות דומות ?

פורסם

שקלת לעבוד במה שבאמת למדת - משרד פרסום? שם תצבור ניסיון, ואז יהיה לך הוכחות בשטח לראיון עבודה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

חביבי, אתה עשית תואר בשיווק לא אנחנו.

מהחברות שאני עובד מולם (NPR, האוטבוקס יזמות, דופלר ועוד כמה)

בכולם דרושים אנשי תדמית, מעצבי מוצר, קשרי לקוחות ועוד שלל התפקידים המוזרים שלהם.

לדעתי בכל אופן, זה הכיוון שלך. למדת שיווק לא מדעי המחשב.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

תודה רבה

אבדוק את העניין

מקווה שאמצא משהו מעניין

כל הייחודיות בתואר שלמדתי הוא השילוב בין השיווק להייטק.

את פרויקט הגמר עשיתי בדיוק במקום שמשלב את שני העולמות(לא הייתה אפשרות להמשיך לעבוד במקום המדובר).

פורסם

לא מכיר את ג'ון ברייס של השנים האחרונות, אבל פעם הייתי מציע לך להמשיך (מהמילה הזו תבין לבד את ההמלצה) לחפש מקום לימוד/השתלמות על סמך חוות דעת של כאלו שלמדו ויש להם כבר נסיון תעסוקתי באחד מהמקצועות הרבים מאוד שיש בתחום היי טק ואפשר ללמוד באותה חברה.

לי אישית קשה להבין איך מדריך יכול להיות מי שמחלטר לצרכי פרנסה ואין לו שום נסיון מוכח בשטח.

אפשר הסבר קצר מהו שיווק טכנולוגי? אולי מכאן אנשים יוכלו להציע כיווני חיפוש.

אם להיות ישיר - אל תחכה שבמקום הראשון יתנו לך לעצב/לאפיין מוצר. בינינו - אתה היית מתעניין במוצר שהוא הפרוייקט הראשון של עובד?

בערך כמו לבחור מרצה שזהו השיעור הראשון שהוא מעביר. נכון, תמיד יש פעם ראשונה, לכולם, אבל ההימור על הזמן והכסף שלך הוא ברמת סיכון גבוהה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם (נערך)

ידידי, מובן לי שניתוח ואפיון מוצר הן משרות מתקדמות אליהן מגיעים לאחר צבירת ניסיון . השאלה שלי היא מה לעשות כדי להגיע לזה ("כאהיה גדול") .

לגבי התואר שלמדתי- שיווק טכנולוגי היה צריך להיות שיווק טכנולוגיה (אך כאשר קבלו אישור מהמועצה להשכלה גבוהה התואר קיבל את השם שיווק טכנולוגי ).

במשפט אחד -מדובר בשיווק מוצרי הייטק או שיווק בסביבת הייטק.

תחילה למדתי מודלים מעולם השיווק , מודלים מוכרים כמו PEST,SWOT

ולאחר מכן נלמדו סביבות שונות בהן ניתן לשווק כאשר הדגש על סביבה עם מוצרי הייטק .

למדתי לאפיין מוצר-פונקציה מרכזית, מונקציה מועילה\מפריעה .

נלמד שיווק בינלאומי,חקר שוק , אפיון ופילוח לקוחות .

נלמדו מושגים בשיווק ירוק בדגש על בנייה ירוקה .

נלמדה תוכנת CRM בשם SALES FORCE.

נלמדו כלים לשיווק באינטרנט כמו שיווק בעזרת QR CODE (לצערי לא נלמד קידום אתרים) .

• תוכן חדש...