Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית אקווריום diy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לבנות אקווריום לפי מידות, האם צריך זכוכית מיוחדת ובאיזה עובי של זכוכית צריך להשתמש?

באיזה דבק וסיליקון צריך להשתמש?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תעשה חישוב כאן http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium

העובי תלוי בהתאם לגודל, כחוק אף פעם לא פחות מ4-5 ממ זכוכית רגילה לא מחוסמת.

דבק סיליקון לאקווריום יש בכול טמבור מכול חברה בעלות של כ35-40 שקל, סיליקון נגד עובש לא מתאים קנה רק סיליקון מותאם לזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני הייתי ממליץ ללכת לבעל מקצוע , או לחילופין אם לא מדובר בצורה מוזרה - לקנות אקווריום מוכן.

יש לי חבר עם עסק פרטי , אם תרצה ייעוץ ממנו טלפוני פנה אלי בפרטי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני רכשתי סיליקון כזה לפני שבועיים בטמבור מתחת לבית שלא זול בכול קנה מידה ועלה לי 40, חצי שפורפורת הספיק לאוקוואריום 40X50X35, גם בהום סנט העלות כ45 שקל.

אודי A4

דימה.

פורסם

כואב לי לשמוע שבעלי עסקים מרמים ככה את הלקוחות שלהם. את המחיר בהום סנטר אני עוד יכול להבין,זה לא חדש שהם מוכרים מוצרים ב450 אחוז רווח.

אבל דחיל ראבק אם אני מוכר את הסילקון הזה ב20 ש"ח ואני מרוויח,איפה התעוזה למכור ב40 או ב60 ?

אם אתה מאיזור פ"ת תדבר איתי בפרטי.

פורסם

killer2004 על איזה דבק מדובר?

האם הזכוכית היא זכוכית רגילה? הבנתי שיש כמה סוגים וצריך להשתמש בזכוכית מיוחדת אקסטרה שקופה בפרונט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...