Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא-רומאו 159 jts ידנית 1.9?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב הנ"ל.הרכב הוא שנת 2007 המוכר רוצה עליו 45 אלף.

אם מישהו מכיר את הרכב אשמח אם יענה לי על כמה שאלות.

איך הוא מבחינת אחזקה?

אמינות?

דלק?

שוק?אם נגיד אני ירצה למכור אותו עוד שנה שנתיים.

תודה רבה מראש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמינות למיטב ידיעתי תלויה ברמת התחזוקה של הבעלים הנוכחי, אם שמר עליה וטיפל בה היטב- אתה תרוויח.

לגבי דלק אני לא יודע להגיד לך, את השוק אף אחד לא יכול לנבא.

המחיר נראה לי מעט נמוך, אבל אני לא יודע בכמה הן נסחרות.

תסתכל בעיניים, קח לבדיקה במוסך שמכיר את הרכב ותתחדש :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ראיתי אותה גם בלוחות,

והוא רושם שהוא גמיש במחיר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ה 1.9 מגיעות למיטב זכרוני רק ברמת הגימור הנמוכה.

ה 2.2 יותר מפנקת גם באבזור, אבל לא יודע אם יש 2.2 ידנית!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מצטרף בתנאי שזו מחיר הרכב(ב15 אלף יותר יש 2200 יותר חדשים) אבל אם תצליח "לקרוע" אותו במחיר ולקחת אותה ב30-32 אלף אולי זו קנייה לא רעה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מתעלק על השרשור.

יש חבר שמעוניין ברכב הזה משיקולי מראה בלבד(כוח לא מעניין אותו)

הוא לא נוסע הרבה ככה שצריכת דלק לא מעניינת אותו גם כן, מה שכן הוא רגיל לפיאט פונטו ספייס, שלא עושה לו בעיות והוא קונה חלקים בעצמו ומשלם למוסכניק שהוא מכיר על עבודה.

אני יודע שהאחזקה תהיה גבוהה יותר בוודאות מאשר פיאט פונטו, השאלה עד כמה? והאם זה רכב שאפשר לטפל בו בכול מוסך כללי, או שזה רכב שמיועד רק במוסך מומחה אלפא/מורשה?

• תוכן חדש...