Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , כמו שרשום בכותרת נתקלתי בבעיה הזאת כבר הפעם השלישית .

כל פעם היא חוזרת מתי שהיא רוצה ולא נעלמת ..

הרכב ממש נחנק ושומעים שהוא חנוק וגם הטורים יורדים עד שהמנוע נכבה ..

הבעיה הזאת שיגעה אותי לא יודע מה לעשות ...

צריך עזרה דחוףףף לפחות על איזה כיוון ללכת ולבדוק .ץ

( מצורף וידאו ) ..

https://www.youtube.com/watch?v=eK2alsUjEME&feature=youtu.be

פורסם

אין צורך בשימוש במילים "דחוף" וריבוי אותיות בסיום המילה כמו "בבקשהההה".

לעניין המקצועי:

לא רשמת אם הבעיה היא סיבובי סרק או גם כאשר לוחצים על דוושת הגז האוטו נחנק וכבה. אלו שני מצבים שונים בתכלית שהתשובה המתאימה והראויה להם שונה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבעיה באוטו גם בסיבובי סרק הטורים משתגעים ולפעמים המנוע נכבה וגם בלחיצה על דוושת הגז האוטו נחנק ולא תמיד נכבה וגם בנסיעה מרגיש שהאוטו חנוק ולא מאיץ כמו שצריך ..

פורסם

אם בניוטרל יש בעיה עם הטורים באמת כדאי להתחיל מבדיקת מנוע צעדים ובית המצערת הידועים לשימצה ברכב הזה.

אם לאחר ניקוי שלהם הבעיה נמשכת צריך לבדוק במוסך לחץ דלק,ספיקת משאבת דלק,פילטר דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם בזמן סרק כשהרכב מגמגם אתה לוחץ גז או אפילו מכת גז חזקה והרכב ממשיך לגמגם אז הבעיה היא מעבר לצורך בניקוי בית המצערת ותעלת מנוע הצעדים ו/או החלפת מנוע הצעדים הידוע בבעיות השחיקה שלו . יתכן פילטר דלק סתום. יתכנו עוד תקלות רבות אחרות ו/או נוספות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...