Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בועז, האם מדובר בTOMCAR ממושב רינתיה? לפי מה שהבנתי הוא עבר ליהוד.

אם מדובר בבית העסק הזה, הוא מתקין טוב, מנוסה מאוד בתחום.

אתה תמצא ביקורות אוהדות וביקורות לא אוהדות בחיפוש בפורום אבל לפחות ממה שאני ראיתי - התרשמתי לטובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תומר אחלה מתקין הוא באמת היה מתקין ברינתיה אבל הוא עבר ליהוד לאזור תעשיה

עושה עבודה מקצועית בנאדם אמין

אומר תאמת בפרצוף ולא מסבן שתקנה את הכי יקר

אני התקנתי את המערכת שלי אצלו

מעבר לכך נשרף לי פעם מגבר שקניתי ממנו ****

בגלל שאני ****** איך שהגעתי אליו החליף לי מגבר במקום שיהיה זמני על חשבונו שאני יוכל להמשיך להנות ולשמוע מוזיקה

ולאחר תקופה של חודש שהחלטנו על מגבר חדש שאני רוצה לקנות

קניתי מגבר יותר חזק והוא קיזז לי את המחיר של המגבר השרוף

יצא הכי גבר בעולם

ממליץ בחום ומעבר לכך

ערכתי את השפה הלא נאותה - בבקשה המנע מכך (לאנוספורס)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תומר איש יקר, אם אני צריך לקנות משהו אני קונה ממנו, מעבר לדברים שנאמרו לבנאדם יש זיכרון פנומנלי-

נראה לי שעברו אצלו אלפי אם לא עשרות אלפי אנשים, והוא עדיין זוכר אותי אם אני בא לקנות משהו (אחת לכמה שנים).

כמו שאמרו מעלי - הבנאדם לא מחפש לדפוק אותך ואם אתה עומד להוציא כסף מיותר הוא בהחלט לא יהסס להגיד לך.

גם המחירים שלו תחרותיים מאוד וגם האחריות שהוא נותן והמאמצים שהוא משקיע כדי לרצות את הלקוח (אפילו שנים אחרי הקניה והרבה אחרי שנגמרה האחריות) הם לא טריביאלים בכלל במדינתנו הקטנטונת.

מה שכן, אני לא בטוח אם הייתי ממליץ עליו בתור מתקין-

מצד אחד הוא כמעט ולא לוקח כסף על ההתקנה (אם קונים אצלו את המוצרים)

מצד שני אתה מקבל מה שאתה משלם עליו-

התקנה בסיסית ולפעמים בסיסית מינוס, בדרך כלל לא מתבצעות על ידו אישית, ומבוצעות בשיטת הסרט הנע.

אני מכיר מתקינים יותר טובים שגם לא לוקחים הרבה כסף, אבל אני לא יודע מה המדיניות הנוכחית של הפורום לגבי המלצות על מתקינים :-P

פורסם

ארז - כרגע - (גם כתוב בחוקים המעודכנים) - מותר להמליץ על מתקינים אך ללא "הילולה" - פרטים בסיסיים, דרך התקשרות וזהו.

ניתנו כאן המלצות טובות ואני סבור כי השאלה נענתה במלואה - יחד עם זאת, לפותח השרשור נא לקחת הכל בערבון מוגבל ולתאם ציפיות ומחירים עם בעל המקצוע מראש.

ננעל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...