Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מוצר באיביי והוא הגיע שבור ולא שמיש בכלל, שלחתי למוכר את התמונות והוא מצידו ישר

הביא לי זיכוי.

אחרי יומיים קיבלתי הודעה בנוסך הזה:

saccarparts recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: Mazda 3 Hatchback 07-09 Cup Holder Pocket , Black BAN6-64-43YA, A156[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]s.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Reason for cancel transaction request: The seller says that you have returned or will be returning the item for a refund.

Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.

If you don't take action by May-26-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.

מה אני עושה הלאה? שולח לו את המוצר חזרה? מי משלם על עלות משלוח?

פורסם

סיבת הביטול היא "המוכר אמר שהחזרת את המוצר *או* שתשלח אותו בחזרה, לקבלת זיכוי כספי"

אני חושב שאתה יכול להגיב במלל ולצרף צילום מסך של הסיכום בינכם, ע"מ שיהיה תיעוד לזה שהוא אמר שהוא יזכה אותך ואתה לא תשלח לו את המוצר חזרה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המוכר שלח לך בקשת ביטול לעסקה, כדי שלא יגבו ממנו עמלה עבור המכירה.

למרות שלדעתי איביי מקזזים את העמלה שלו אוטומטית ברגע שביצע החזר דרכם.אם ביצע דרך פייפאל העברה חדשה-עליו באמת לבצע את הביטול כדי לא לשלם את העמלה.

הוא לא מצפה ממך לשלוח בחזרה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

היי, תודה על התגובות.

ההודעה הזאת התקבלה מאיביי ולא מהמוכר עצמו.

למוכר רק שלחתי תמונות של המוצר שבור, לא אמרתי שאני אשלח חזרה והוא לא ביקש ממני.

להודעה הזאת יש לי רק אפשרות להסכים או לסרב.

לשלוח הודעה פרטית למוכר עצמו ולשאול אם הוא רוצה שאני ישלח לו? להתעלם ממהודעה של איביי?

פורסם

איביי מציגים לך בקשה כי המוכר ביקש.

אתה צריך פשוט לאשר את הבקשה הזאת וזהו. לא לדבר עם המוכר ולא לשלוח לו כלום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...