Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר הרבה התייעצויות בבחירת HU לרכב שלי

החלטתי שאני יהיה מועניין

בדגם הזה Pioneer FH-X700BT

זה דגם שאין בארץ..

הוא גם קצת ישן אבל לא אכפת לי

בהתחלה חיפשתי דאבל דין שייתן לי פתרון של MIRROR SCREEN מהאנדרואיד

והכל עולה חבילות של כסף ואין לי כרגע לשים סכומים כאלו

הינה נושא שפתחתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529137-(%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C)-%D7%93%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%A2%D7%93-1200-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8

וישבתי וחקרתי על המוצרים ונדלקתי על איזה מוצר ובסוף למרות שחשבתי ראיתי שהוא לא תומך ב MIRROR SCREEN

אני חושב שכל ההנאה למערכות דאבל דין החדשות שזה אופציה לבצע MIRROR SCREEN והכי חשוב ויפה זה לראות את ה WAZE על המסך

ומערכות כאלו מתחילות ב 3K לפחות ואין לי כסף לזה

יש דגם אחד רק שעולה 1600 וצריך להביא איזה מתאם ב400 שקל בקיצור זה יוצא יקר נקודה

לכן המערכת הזאת שראיתי היא גם יפה גם זולה ותתאים לי קלאסה לרכב מבחינת מראה שזה מאד חשוב לי

(מאזדה 3 2008) ויתרתי על דאבל דין מסך והחלטתי על מערכת בגודל כפול שלא יראה מצחיק ברכב

הדגם המדובר הוא Pioneer FH-X700BT

הינה קישור לאתר יצרן

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/FH-X700BT

לא אכפת לי שהוא ישן

מעניין אותי שיהיה איכות סאונד טובה אני לא מחפש את הוואו אבל משהו מספק

והכי חשוב הוא תומך בתדרי רדיו של הארץ?

אני מאד מתנצל על החפירה מראש ועל זה שאני חופר

חחחח

שיהיה יום טוב

פורסם

יש ביד 2 דאבל דינים במחירים 1000 -1500 שמאוד משתלמים למה לא לקנות משם?..

אם היה לי מקום לשים דאבל דין הייתי כמובן קונה ביד 2 DVD..

פורסם

MIRROR זה דבר אחד להציג WAZE על המסך זה דבר אחר

אם מה שאתה מחפש זה להציג WAZE אתה יכול לעשות את הזה עם מכשירי מולטימדיה פיוניר

מסידרה 2 החל מדור 5 Pioneer AVHX2550BT ללא צורך במתאם כל שהוא כל מה שאתה צריך זה להוריד אפליקציית APP RADIO

דור 6 תומך גם במספר לא מבוטל של מכשירים מבוססי אנדרואיד.

פורסם

על המכשיר הזה בדיוק הסתכלתי וראיתי שהוא לא תומך אבל לאנדרואיד

אם זה אפשרי כיצד אני עושה זאת עם ה app radio קראתי כי צריך מתאם לאנדרואיד התקשרתי גם לפיוניר ישראל והוא אמר שאי אפשר רק על דגם יותר מתקדם שהוא 2650 שהוא כבר 1600 שקל

אשמח אם תסביר לי כיצד עושחם בוודאות ואם יש דרך לראות מישהו שעשה את זה

פורסם

כן אבל אין תמיכה ב WAZE אני גם התחברתי לפורום הראשי של APPRADIO העולמי שאלתי שם ושאלתי את פיונייר העולמית

והם גם ענו לי בשלילה

לכן אני דיי נעול המכשיר הזה [h=2]FH-X700BT[/h]הוא גם נוח לי מאד במחיר

ראיתי שיש לו גרסא שנמכרת לארהב וגרסא שנמכרת באירופה שתומכת בתדרים של ישראל ורשום גם בחוברת הוראות של המכשיר שהורדתי

קישור לחוברת הוראות http://docs.pioneer.eu/Manuals/FH_X700BT_QRB3281_manual/

רציתי לדעת האם יש דרך שאוכל לוודא שאני מזמין את המוצר הוא באמת לפי תקן אירופאי ולא של ארהב כי זה אותו דגם בדיוק

חוץ מזה ראיתי כי קיים דגם

FH-X755BT

שהוא נראה אותו דבר עם אותם נתונים והוא נמכר באוסטרליה מה ההבדל בינהם?

והאם הדגם הזה נתמך בישראל בתדרי רדיו

• תוכן חדש...