Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה של מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש לי את המאזדה 2 דינאמיק עם הגה מצופה עור - עד עכשיו הוא החזיק טוב מאוד כי שמו עליו כיסוי, אני חושב שכיסוי זה קצת הורס את הניראות מבפנים וגם קצת פחות נוח אבל מצד שני לא הייתי רוצה שההגה יהרס מהשמש הישראלית. מה הדרך הכי טובה לשמור עליו מלבד להשתדל שיהיה בצל ?

2. אותה השאלה לגבי הדש בורד - איך לשמור עליו ? האם צריך למרוח עליו חומרים מיוחדים ? האם הוא בכלל עשוי מעור או שזה פלסטיק זול?

3. שאלה שמטרידה אותי היא כמה נכון לנפח את הגלגלים ? יש כאלה שאומרים בדיוק כמו המדבקה שעל האוטו ויש כאלה שאומרים ישר 30 בכל הגלגלים בגלל שאנחנו בישראל וזה קשור גם לאקלים ודברים כאלה, אז מה הכי נכון למאזדה ?

4. האם יש לרכב הזה שרשרת או רצועת טיימינג ?

תודה לעוזרים !

• תוכן חדש...