Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסתי בתן עם ה-GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום נסעתי במהירות של 120 קמ"ש עם ה GTI ורץ לי תן לתוך הכביש פגעתי בו עם הטמבון בצד ימין של הרכב צמוד לגלגל ימין.

חבל לי על התן מסכן אבל עוד יותר חבל לי על החלק שנשבר לי בטמבון.הטמבון או יותר נכון זה החלק השני של הטמבון כלומר לטמבון של ה גי טי איי מתחברת חצאית שזה החלק התחתון בעצם של הטמבון.

אז רציתי לשאול אם פחח יכול לתקן את זה בלי להחליף את כל הטמבון התחתון?כלומר לשחזר את זה או משהו כזה?ואם כן איפה יש אחד כזה.

ואם אני צריך להחליף את כל הטמבון התחתון כמה זה יעלה לי?האם זה אוטו טמבון תחתון כמו של ה205 פוראבר?

פורסם

גלשתי הרגע ב-WWW.TANFORUM וראיתי את זה:

יצאתי ליילל בלילה ופגעתי ב-GTI שנסעה בכביש.

חבל לי על הפגוש שלה, אבל ריסקתי לעתמי את המוח, איפה יש חדש ?

האם הוא זהה למח של שועל ?

בקיצור - לא אטיף לך מוסר.

החצאית שנמצאת מתחת לטמבון בדגמי ה-FOREVER זהה לחצאית שקיימת ב-GTI. חפש אחת מפירוק.

היא עשויה מפלסטיק ולא מפח, ולפחח לא כדאי לתקן אותה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1: לכותב ההודעה המקורית (חן) אני לא מאמין שהחלטת לדפוק את ה1.9 שמצאתי לך. אין לך טיפת בושה.

2: כמו שנאמר, הפגושים זהים

3: לא צריך להתעצבן, רז הוא אחד משלנו (בעל GTI), פשוט תחפש פגוש בפירוקיה. אם לא תמצא, צור קשר. יש לי אחד בצבע אדום.

פורסם
אם מלכתחילה לא היית נוסע במהירות מופרזת, אולי היית חוסך את התיקון, ויותר חשוב את התן!

אתה רצית להעביר לניוטרל בירידות של ירושלים - ואתה מעז להעיר למישהו על מהירות "מופרזת" של 120 קמ"ש? אתה פשוט מגוחך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש הבדל גדול!

אני התעניינתי ושאלתי, ולא עשיתי. והוא כן נהג 120, והוא כן פגע.

לדעתי זה הבדל ענק.

ואני כתבתי את התגובה הזאת בגלל תגובות אוקצניות שגם אני קיבלתי. שלדעתי לא במקום!

פורסם

ושוב אני חוזר על דברי מהשרשור של ה-306, אנו נמצאים בפורום הטכני ולא בכללי.

הטפות מוסר, השתתפות בצער וכל השאר אינם קשורים לפה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חברה. רציתי לעדכן אתכם בהתקדמות השיפוץ לאחר התאונה... מצאתי בהיפר-מח , מח מיבוא של זאב ארופאי, כולה 20000 ק"מ של שבילי יערות בגרמניה,יד 1.

מחר ההשתלה ואח"כ לפחח לתיקון ניזקי גולגולת. האווווווווווווווווווווווווווווו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברה. רציתי לעדכן אתכם בהתקדמות השיפוץ לאחר התאונה... מצאתי בהיפר-מח , מח מיבוא של זאב ארופאי, כולה 20000 ק"מ של שבילי יערות בגרמניה,יד 1.

מחר ההשתלה ואח"כ לפחח לתיקון ניזקי גולגולת. האווווווווווווווווווווווווווווו.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

שכחת לציין שזה יד 1 מרופא!!!

מתניע מצויין בבוקר

ללא תאונות, רק פעם אחת חטף ביס מאריה.

צינורות חדשים

צמת חשמל במצב טוב

כמה שילמת ? מחירון ?

פורסם

האמת? דפקתי למוכר ביס בתחת וברחתי עם המח הראשון שראיתי, רק עכשיו אני רואה שזה של פינצר, מישהוא מכיר תושבות מח שיאפשרו התקנה כזאת?

למנהל... יאללה, אתה צודק, הגזמנו, נסחפנו, פשענו, תנעל את השירשור icon_smile.gif

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...