Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לאחרונה רכשתי סיטרואן ג'אמפי 05 1.9טורבו.

כידוע ברכבי דיזל יש נורה בצורה של סליל שנדלקת בעת פתיחת הסוויץ ומחממת את הסלילים.

כרגע אצלי ברכב הנורה לא נדלקת כלל אבל מגיע חשמל למערכת הקדם חימום, המערכת גם ככל הנראה לא מחממת, אבל בחיבור ידני של חוטים היא כן.

הרכב מניע ונוסע טוב מאוד.

שאלתי היא האם יש סיכוי שהמחשב מזהה שהטמפ בחוץ אינה מצריכה קדם חימום ולכן לא מפעיל את המערכת ובחורף כשיהיה קר יותר בחוץ אני כן אזכה לראות את הנורה הזו נדלקת?

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

במנועי מסילה משותפת הנורה הזאת נדלקת רק בטמפרטורות שמתחת ל 0 מעלות (הרבה מתחת).

מערכת קדם חימום אכן פועלת וגם ממשיכה לפעול למשך כמה שניות לאחר התנעה כדי להבטיח פעולה יציבה של המנוע ולהקטין זיהום אוויר.

אבל המתנה של כמה שניות לפני התנעה לצורך חימום מצתי להט כבר לא נדרשת במנועי דיזל מודרניים בטמפרטורות חיוביות ולכן לא רואים את הנורה דולקת.

אצלי בברלינגו לא ראיתי את הנורה הזו דולקת אף פעם, גם בחורף האחרון כשהיה כ 0 מעלות בבוקר.

נ.ב נפח מנוע אצלך הוא 2.0 ולא 1.9.

תתחדש, אוטו מצויין.

פורסם

+1 לבוקי.

גם ברכבי הדיזל של קונצרן VAG (פולקסווגן) המצב זהה לפחות מאז 2001 (ממה שזכור לי).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בפלואנס דיזל (מנוע מודרני בהחלט) במזג אויר חורפי נדלקת המנורה לשניה-שתיים כשהמנוע קר.

אם לא ממתינים אותם הנעת הבוקר יותר קשה מהרגיל.

פורסם

אני בעלים של רכב זהה. כבר 4.5 שנים. אצלי ראיתי את הנורה דולקת פעמים בודדות, רק בחורף ורק בבוקר, למשך שתי שניות - לא יותר.

אם יש לך שאלות נוספות על הרכב, אופן הטיפול, תשאל חופשי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, עכשיו אני שקט, ויחד עם זאת מתחיל לחשוב שמשהו לא תקין ביונדאי H1 שלי (04) שכל סיבוב סוויץ' הנורה נדלקת ...

פורסם

אז זה בסדר גמור שהנורה נדלקת בכל התנעה, גם בקיץ.

מנועים בטכנלוגיה ישנה - כלומר הזרקה בילתי ישירה ומזרקים מכאניים - צריכים קדם חימום בכל מזג אוויר. אחרת הם פשוט לא מניעים.

• תוכן חדש...