Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב, אלבר תייבא גם את הפריוס הרגילה במחיר של 145,000 ש״ח במקום 155 אלף ש״ח ע״י היבואן בישראל, אבל גם כאן אני לא יודע באיזו רמת גימור. כמו כן היבואן בישראל מעניק על הפריוס באופן קבוע הנחות ו/או הטבות ששוויין כ- 5,000 ש״ח (כעת מוענקת הנחה של כ- 2,000 ש״ח+ הלוואה ללא ריבית והצמדה של כ- 24,000 ש״ח.)

http://www.cartube.co.il/זול-יותר-מהיבואן-אלבר-החלה-ביבוא-מקביל-של-טויוטה-והונדה

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון, לא חופשה ולא עומס בעבודה, פשוט הורדתי את המינון.. :-)

לגבי התמחיר של הקאמרי, אני לא מסתבך בחישובים של כמה הרכב נמכר בארה"ב וכמה ה-6 נמכרת ו...

אני עשיתי פשוט מאוד, כאשר התעניינתי ברכב הרמתי טלפון למספר חברות שעוסקות ביבוא אישי וביקשתי הצעת מחיר.

שוב, הדגם הכי בסיסי הוצע לי ב-178K ש"ח.

על כל רמת אבזור הייתה תוספת לא קטנה, כאשר על כל פיפס היה צריך להוסיף לא מעט כסף.

בדקתי גם את העלות +/- שהיה צריך לעלות לי ייבוא אישי של הדגם הבסיסי ללא עזרת חברה צד-ג' והמחיר היה כמעט כמו שהם הציעו לי (ברור שיצא יותר זול אך בשביל נוחות צריך לשלם).

עכשיו, הדגם שמוכר היבואן הרשמי הוא הדגם המאובזר ביותר (וחבל שכך) אשר כולל כמעט כל פיצ'פקס שיש (מושבי עור חשמליים, בקרת מהירות, מערכת ניווט, בקרת אקלים מפוצלת, קסנון, חלון בגג, חישוקים קלים, חימום מושבים, חיישני גשם/תאורה, מראה מתכהה, כניסה והנעה ללא מפתח ועוד...).

אם תגיד לי שאלבר מיבאים רכב ברמת אבזור כזו אני מוריד את הכובע, אבל אני מניח שלא זה המצב.

ניחוש שלי הוא שמדובר ברמה הבסיסית ביותר.

ועדיין, לפחות עכשיו תהיה האפשרות לרכוש רכב לא רע בכלל במחיר שפויי יחסית.

אגב, אני ממש לא חושב שקאמרי צריכה לעלות 240K ש"ח, אבל אני גם לא חושב שמאזדה-6 צריכה לעלות 190K ש"ח..

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

ניסיתי לבדוק באלבר בשבוע האחרון לגבי רכישה של רכב היברידי ונתקלתי בקשיים להגיע לאנשי מכירות, לי די ברור מהתקשורת עמם שהיתי מגדיר אותה קצת בעייתית ושהם לא ערוכים בנושא מבחינת אולמות תצוגה/מכירות.

כאשר דיברתי טלפונית עם נציג יש להם רשת מוסכים שלהם למתן שירות ומימוש האחריות ולא ניתן לממש את האחריות במוסכי טויוטה להבנתי, דבר שנראה לי בעייתי ועל פניו אני מעדיף לרכוש מטויוטה בשל נסיונה בטיפול ברכבים ההיברידיים.

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תוכן חדש...