Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על סקודה אוקטביה 1.4 טורבו 2012 DSG

יש אפשרות לרכוש את הרכב מליסינג עם ק"מ נמוך כאשר הרכב היה אצל נהג שאני מכיר וסומך על נהיגתו הרגועה

עד פה נשמע מצויין (בעיקר כשחושבים על הבאגאג' הענק)

החשש שלי הוא מהגיר של הרכב והצרות שהשמועה אומרת שהוא נוטה לעשות - הבנתי שבעבר היו תקלות שהרכב היה כבה בגלישה איטית אך הדבר נפתר באחד מעדכוני התוכנה שהוא עבר

האם אכן יש בעיות סדרתיות בגיר ה DSG של השנתון הזה ? ומה אמורה להיות עלות תיקון לתקלות הנפוצות של הגיר ? (ואם יש עוד סיבות לבעד או נגד הרכב הזה, אשמח לשמוע)

האם לדעתכם מדובר בהזדמנות טובה או בהכנסת ראש למיטה חולה ?

פורסם

לדעתי מדובר בהזדמנות טובה. תיקונים לגיר לא יהיו מחוץ לאחריות לפני 2017 (יש אחריות לגיר 5 שנים) כך שאתה יכול להיות רגוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואיך המכונית תסחר ב 2017 כשהיא לא באחריות?

אותם חששות שיש לפותח השרשור יהיו גם לקונה הפוטנציאלי, הגיר לא מראה אמינות, וכשמחפשים רכב בן 5+ מחפשים רכב עם פוטנציאל לאמינות כמה שיותר גבוה ומחפשים פחות ביצועים \ חסכון בדלק \ טכנלוגי.

אני באופן אישי חושב שכל המכוניות עם הגירים החכמים ומומנט גבוה מסלק נמוך זה אחלה דבר בליסיניג ולא כאדם פרטי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לדעתי המכונית תסחר בלי שום בעיה.

ה-DSG נמכר במיליוני יחידות מה שאומר שבשנים הקרובות יצוצו הרבה תחליפים טובים לחקלים הדורשים החלפה בתוך הגיר, חלק מהחלקים ישופרו כדי לתת אמינות טובה יותר, וגם מכוני הגירים השונים כבר יכירו את הגיר הזה על בוריו.

לדוגמא כשהגיעו מכשירי האייפון הראשונים לארץ ב-2008, היו שולחים אותם לתיקון במעבדה בחו"ל בעלות גבוהה מאד. היום אתה מחליף מסך לאייפון ב-100 ש"ח בכל חנות שכונתית. זו אולי דוגמא קיצונית אבל זה לא יהיה שונה בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החלפת מכטרוניק וקלאצים.

עד 2012 נפוצות מאוד. לדעתי רוב המכוניות עברו החלפה של אחד הרכיבים הנ"ל.

כמה עולה? מדברים על מעל 10000 שח לכל רכיב אבל אף אחד עדיין לא שילם את זה בפועל.

פורסם

חשוב גם שעבר טיפולים במוסך יבואן ושמר על האחריות. בשלמה סיקסט זה לא כך ומכיר מספר אוקטביות שנתקעו בגלל מצתים שלא הוחלפו בטיפול שהיו אמורים להיות מוחלפים

• תוכן חדש...