Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה 2009

EvgeniyM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתנו לי הצעה על רכב טויוטה אוטומט סאן 7/2009 171000 אלף קלומטר

מחיר 59000 שח

הרכב יחזיק בקלות עד 230000 /250000 אלף קמ בלי תקלות ?

פורסם

בליסינג במחיר הזה תוכל לרכוש רכב 2010/11 כמו יודנאי I30,פוקוס,מזדה 3 עם ק"מ נמוכים,בלובינסקי יש 308 עם ק"מ משמעותית נמוך יותר.

אי אפשר לדעת כמה הוא יחזיק,אתה יכול לקנות ואחרי 10 הגיר יזדקק לשיפוץ,הרכב הספציפי עשה 34 אלף! זה המון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה מראש להכנס למיטה חולה?

אתה קונה רכב לא ישן במיוחד (בן 5) עם ק"מ אסטרונומי, שעל פי הממוצע אמור להמצא ברכב שגילו כפול (רכב בן 10, ממוצע שנתי 17 אלף ק"מ).

לא הייתי קונה את זה.

עדיף להוסיף אפילו עוד מעט כסף, ולקחת רכב שעשה 80-90 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בכיף הייתי לוקח טויוטה 2010 אם 53 אלף קמ אבל אין לי 80 אלף שח

השאלה יש אנשים הגיעו אם קמ כזה (230/220 אלף)?

בדקתי 5רכבים כאלה זה הרכב שנראה הכי שמור היה 2009 נוסף עוד שניים 2010 ופשות נראים זוואה אם קמ פחות 150K

עריכה אחרונה על ידי EvgeniyM
פורסם

למה אתה כל כך נעול על הטויוטה הזאת? יש רכבים הרבה יותר משתלמים ולא פחות אמינים.

הקורולה הזאת לא מאובזרת ולא בטיחותית ביחס לרוב המתחרות.

לא אמרתי לך להוציא 80 אלף ש"ח, אבל בחברות הליסינג בסביבות 65 אלף ש"ח ניתן למצוא רכבים עם חצי מהק"מ של הקורולה שאתה רוצה לרכוש.

רכבים כמו קיה פורטה, יונדאי i30CW, קיה סיד, מיצובישי לנסר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באיזור 50 אלף ש"ח אתה יכול בחברות הליסינג לקנות לאנסר 2010 עם בערך חצי מהק"מ של הטויוטה המדוברת.

אתה יכול לקנות גם פלואנס וקרוז בפחות, אבל רציתי להישאר בתוצרת יפן שלא תפחד.

בכל מקרה מדובר בעיסקה גרועה, רכב טוב, אבל עם איבזור עלוב ובטיחות נחותה, ק"מ גבוה מאוד ומחיר מופקע.

עד מתי בנות טויוטה יעלוזו?

• תוכן חדש...