Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני לרכב כזה קטן?

זו הבדיקה השניה שלי

תאריך: 07/05/14

37.880 ליטר

תעריף לליטר 7.250

169,551 ק״מ

22/04/14

35.678 ליטר

7.15

169,196 ק״מ

ממוצע 1 ל 9.3 ??.

יש לציין שהוחלפו פילטר שמן, שמן,פילטר אוויר ופלאגים...

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם

אם הנסיעה היא עירונית בלבד, נסיעות קצרות עם הנעות מרובות, הרבה עליות וציפיה ברמזורים, אז הצריכה הגיונית מאוד.

אם הקילומטרז' נצבר לאורך נסיעה בין עירונית, או בנסיעה משולבת, ייתכן ויש בעיה שגורת לצריכת הדלק הגבוהה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אם הנסיעה היא עירונית בלבד, נסיעות קצרות עם הנעות מרובות, הרבה עליות וציפיה ברמזורים, אז הצריכה הגיונית מאוד.

אם הקילומטרז' נצבר לאורך נסיעה בין עירונית, או בנסיעה משולבת, ייתכן ויש בעיה שגורת לצריכת הדלק הגבוהה.

הנסיעות לרוב הן בין עירוניות בלי עליות

איך אוכל לאתר מה הבעיה בתקלה כזאת?

יש אפשרות שזה קשור לפילטר דלק?

ואם בכלל זה משפיע על הצריכה?

פורסם

יש טרמוסטט ברכב ? הוא תקין ופעיל ? הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה ?

(אני שואל כי ישנם רכבים שסבלו מהתחממות, ואז מכונאים שלא רצו להתעסק עם מציאת הבעייה, עקפו את הטרמוסטט. מה שקורה אז - הרכב אינו מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית וצריכת הדלק לכן גדלה).

alfa 156 2.5.

פורסם
יש טרמוסטט ברכב ? הוא תקין ופעיל ? הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה ?

(אני שואל כי ישנם רכבים שסבלו מהתחממות, ואז מכונאים שלא רצו להתעסק עם מציאת הבעייה, עקפו את הטרמוסטט. מה שקורה אז - הרכב אינו מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית וצריכת הדלק לכן גדלה).

אין לי מושג אם יש או אין טרמוסטט, הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה תקינה לפי מד החום מנוע.

מישהו אוליי שיודע? שיכול לתת לי כיוון?

לפי בדיקת חוות דעת באתרים על צריכת הדלק של הדגם שברשותי הרכב צריך לאכול פחות או יותר ל1/13

הדגם הוא

Polo 6n2)הצורה החדשה)

שנת 2000

מנוע 1400 16v

75 כ״ס

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם (נערך)

מהניסיון שלי ברכב הזה עם מנוע מדגם AHW הצריכה שאתה מדבר עליה היא סבירה לפולו אוטומטית.

בכל מקרה ניתן לבדוק ערכים של "מיצוי דלק"באמצעות סורק ולראות אם אין סטיה לא סבירה בערכי התיקון

של חיישן החמצן .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

עריכה אחרונה על ידי מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מחיר הדלק שאתה משלם יחסית נמוך, נשאלת השאלה על טיב הדלק האם שתי התדלוקים נעשו באותה תחנה והאם היא נחשבת לתחנה אמינה?

פורסם
מהניסיון שלי ברכב הזה עם מנוע מדגם AHW הצריכה שאתה מדבר עליה היא סבירה לפולו אוטומטית.

בכל מקרה ניתן לבדוק ערכים של "מיצוי דלק"באמצעות סורק ולראות אם אין סטיה לא סבירה בערכי התיקון

של חיישן החמצן .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

תודה רבה לך ״מוסך רון״

אני לא נמצא בכלל באזור תל אביב, יותר בראשון/אשדוד

בהזדמנות הראשונה אני ילך לבדוק במוסך את החיישן חמצן כפי שאמרת לי,

יש לציין שלעתים קרובות יש ריח חזק של דלק כשהרכב מונע לאחר הנעה, יכולה להיות גם הבעיה מהחיישן חמצן?

מחיר הדלק שאתה משלם יחסית נמוך, נשאלת השאלה על טיב הדלק האם שתי התדלוקים נעשו באותה תחנה והאם היא נחשבת לתחנה אמינה?

התדלוקים לא נעשו באותה התחנה, כל פעם בחברה שונה לפי באיזור שאני נמצא ולפי המחירים הזולים לשירות עצמי...

התאומים - רחובות - 274.63₪

תאריך: 07/05/14

37.880 ליטר 355 ק״מ

תעריף לליטר 7.250

169,551 ק״מ

טן - יבנה - 255.10₪

תאריך: 22/04/14

35.678 ליטר 368 ק״מ

תעריף לליטר 7.15

169,196 ק״מ

סדש - אשדוד - 300.10₪

תאריך: 08/04/14

41.166 ליטר

תעריף לליטר 7.29

168,828 ק״מ

פורסם

זאת טעות לחפש את הזול ביותר תמצא תחנה שבה אתה בוטח ונסה לתדלק בה כמב שיותר ככה תמיד תוכל לזהות תקלה ברכב במערכת הדלק.

פורסם
זאת טעות לחפש את הזול ביותר תמצא תחנה שבה אתה בוטח ונסה לתדלק בה כמב שיותר ככה תמיד תוכל לזהות תקלה ברכב במערכת הדלק.

פחות או יותר יצא לי הצריכת דלק בתחנות השונות אותו הדבר.

מה אני צריך לחפש בתחנת דלק כדיי לבטוח בה?

פורסם

א.תצרוכת דלק שמתאימה לתוואי הנסיעה שלך.

ב.שמד התדלוק של המשאבה לא מתחיל לרוץ לפני שאתה לוחץ.

בקיצור יש צורך לחזור ותדלק באותה תחנה על מנת באמת להיות בטוח שהיא אמינה.

• תוכן חדש...