Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים .

הרכב המדובר הוא : מגאן קופה 2001 ידנית .

הסיפור הא כזה : היום בחזרה מהעבודה , אני מגיע הביתה מחנה את הרכב , וכהרגלי לוחץ על כפתור הנעילה על השלט והרכב נותן לי 2 צפצופים (שבדרך כלל מעידים על נעילה מלאה) , אבל באותו רגע לא שמעתי שבאמת משהו ננעל .

אחרי זה לחצתי שוב על השלט - אני מקבל צפצוף אחד , לוחץ שוב (מקבל 2) והרכב ננעל .

לפני כ20 דקות אני שומע אזעקה של הרכב , עולה למעלה בודק . לוחץ על הכפתור האזעקה מבוטלת (4 צפצופים) לוחץ שוב מקבל 3 (היא "אומרת" שהייתה אזעקה ) , והרכב נפתח . כשאני מתחיל ללכת אני לוחץ על כפתור הנעילה האזעקה מחזירה 2 צפצופים אבל שוב לא ננעל , אני פותח את הדלת היא נותנת 3 צפצופים . ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עובד .

לבסוף נעלתי בעזרת המפתח ולחצתי שוב ( זה מחזיר 2 ) וזהו .

 

עידכון :

עכשיו האזעקה נפעלה לבד מספר פעמים .

 

כידוע לי ברכב האימובילייזר לא פעיל (הכפתור המקורי שעל מפתחות הרכב לא בשימוש )

ורשום לי על השלט שאיתו אני משתמש CLIFORD.

אשמח לעזרה

פורסם

ראשית בדוק אור פנימי של "הסלון" ברכב עובד ראוי ולא על מצב מנותק. כלומר בפתיחת דלת נהג האור ברכב נדלק ובסגירת הדלת האור כבה.

פעילות שאינה כזו לפעמים היתה משגעת את האזעקות ממותג קליפורד וחלק מהאחרים.

 

אם פועל כראוי עבור לשלב ב':

 

בדוק לחצן תא מנוע או תא מטען:

 

יתכן והלחצן "דוגם" שאחד הפתחים האלה פתוח גם אם הוא סגור.

 

לכן, בדוק שמכסה מנוע סגור היטב וכנ,ל לגבי תא מטען.

 

אם ממשיך להתריע על פתח פתוח בדוק היכן לחצן תא מנוע ולחצ על הלחצן עד למטה ובדוק בדריכת המערכת בשלט האם היא נדרכת כראוי.

אפשרות שנייה לבדיקה זו היא לנתק את החוט ולבדוק אז שפועל כראוי.

 

אם התופעה נשארת הרי שיש לבצע בדיקה זו גם לגבי תא מטען.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

תודה על התגובה דני .

מייד אחרי שקראתיי את השלוש שורות ראשונות , עולה בי המחשבה לגבי זה .

ברכב עוד מאז שרכשתי אותו יש בעיה - לפעמים כשאני פותח את דלת הנהג האור בסלון לא נדלק/נדלק בדילאי , במידה והוא לא נדלק אפשר לשחק על ה"לחצן" ואז הוא יידלק . יכול להיות שזה קשור?

×
×
  • תוכן חדש...