Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג VS רכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני יודע שהנושא הועלה כמה פעמים טובות בעבר, אבל גם מהקריאה של הנושאים הקודמים שעשיתי אני עדין מתקשה לקבל החלטה כנראה כי זה בעיקר בגלל שהנושא הוא מאוד פרטני לכל אחד ואחד.

ניסיתי להשתמש במחשבונים הקיימים היום אבל ההפרשים שיוצאים לי במחשבונים לעומת החישוב שלי הוא גדול מאוד ולכן אשמח לקבל דעה צד שלישי בנושא.

השיקול שלי כרגע הוא האם לחדש את חוזה הליסינג שלי ל3 שנים נוספות ולקבל את האוקטביה 1.2 TSI החדשה, או לעבור לקנות רכב פרטי (יד שניה) באזור עד 80K.

האוקטביה תעלה לי באזור ה3700 ש"ח נטו בחודש.

אני נוסע כ24K קילומטר בשנה (גר באריאל עובד בפ"ת כאשר 90% זה נסיעה של עבודה וחזרה)

אין לי השלכות של הליסינג על התנאים הסוציאלים שלי בגלל שהם יורדים ב80% מהמשכורת ולכן זה חישוב לא רלוונטי.

בחישוב שלי אני מגיע לכמעט אותו סכום החזקה כמו הליסינג.

במחשבונים יש הפרש של כמעט 1000 שקל פחות ברכב הפרטי.

עזרתכם בבקשה :)

פורסם

אולי תפרסם את החישוב שלך, ואז יהיה קל יותר לראות מאיפה הגיע ההפרש?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בחישוב דרך המחשבון מחיר המכירה לא ריאלי בעליל אחרי 3 שנים.

ירידת הערך גדולה בהרבה.

בחישוב העצמי לא נלקחה בחשבון המקדמה/מחיר קניה סופי.

תבדוק גם את עלויות המימון כי זה גם משפיע מאוד על התוצאה במחשבונים.

קראת את הדיון שלי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524089-%D7%A8%D7%9B%D7%91-7-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9C-30K-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%91%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%90%D7%95-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי gillz
פורסם
בחישוב דרך המחשבון מחיר המכירה לא ריאלי בעליל אחרי 3 שנים.

ירידת הערך גדולה בהרבה.

1+

קשה לי להאמין שרכב שתקנה היום ב80K תצליח למכור ב70K אחרי שלוש שנים ותוספת של 72K ק"מ.

הייתי מהמרת על ירידת ערך של 30K בשלוש שנים.

אל תשכח שחישבת תקופה של שלוש שנים ללא תאונות בכלל. אם תגרום לתאונה אחת, יש לך השתתפות עצמית+עליה של הפרמיה לשנים הבאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...