Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני מספר ימים גולף טורבו דיזל וראיתי שאין לו את הכפתור של מחשב הדרך (כדי לראות צריכת דלק וכו'...).

השאלה שלי זה מה ההבדל בין הדגם המפואר לדגם שלי? ככה שאולי אני אוכל להוסיף מה שצריך וגם לי יהיה מחשב דרך...

תודה מראש,

אלכס

פורסם

אוקיי תודה

זה מוזר, שהרי בספר רכב יש את האופציות הנ"ל ולי אין.

וגם המסך זהה לזה שבספר רכב.

חשבתי שאני רק צריך לקנות את המוט של הוישרים שכולל את השליטה על המחשב (שבאוטו שלי אין).

פורסם

מרק,

בלא מעט רכבים, החיווט כבר קיים וכל שצריך לעשות הוא להחליף ידית שליטה (כמובן כתלות שקיים בדגם הלא מאובזר מסך מתאים).

אני מבין שבגולף זה לא ככה, למה?

ממש צמת חשמל שונה לרכב עם האופציה ורכב בלי האופציה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

יניב, לא עשיתי מחקר מעמיק בנושא אבל בשלוף כמה דברים שאני מכיר ויודע.

לוח השעונים בגולף דור 5 מנוע 1.6 (כמו שלי) ברמת גימור טרדליין 'דומה' ללוח השעונים ברכבים עם מנוע 1.9TDI באותה רמת גימור ובשני הדגמים לא קיים מחשב דרך.

בדגמים שקיים מחשב דרך לוח השעונים שונה מבחינה האלקטרוניקה והתצוגה המרכזית שונה למרות שלמראית עין הם נראים דומים.

במילים אחרות צריך להחליף לוח שעונים ולקודד את לוח השעונים בהתאם לרמת האיבזור+קידוד מחדש של האימובילייזר.

בדגמים שלוח התצוגה מאפשר הצגת מידע של צריכת הדלק למיטב זיכרוני כבר קיימת ידית לשליטה על התצוגה. אני כמעט בטוח שרק ידית שליטה ניתן להוסיף (ראיתי משהו כזה למכירה בצ'מפיון).

אבל שוב פעם זה לא בדיוק P&P כי צריך גם לקודד את מחשב הבקרה של לוח השעונים שהינו חלק אינטגרלי מלוח השעונים.

** דווקא הקונקטורים בלוח השעונים בכול רמות הגימור דומה (36 פינים) אבל זה לא מצביע על כך שניתן להחליפם 1:1 מכיוון שהם מתקשרים בתקשורת CAN-BUS עם עוד מחשבים ואף אחד לא יודע בדיוק איזה מידע זורם בפינים של הקונקטורים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...