Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום רחצתי את רכבי והחלטתי שעבר זמן מה בכדי שאצור סרטון וידאו קצר בכדי להדגים את מצב הOpti Coat2.0 על הרכב.

לאחר 8 חודשים האוטם עדיין חזק ורענן כיומו הראשון

התנאים בהם שוהה הרכב הם תנאי חוץ בלבד, המון שמש, גשם מלוכלך, לשלשת יונים וגם חנייה מתחת לעצים הרבה.

תהנו:

http://youtu.be/fKg_hmbLj4A

פורסם

זוכר את היום שעדכנת לגבי היישום של

Opti Coat 2.0. למרות שהרכב לבן בהחלט רואים את ההתנהגות של המים.

בפעם הבאה תשפוך עליו דלי עם בוץ :lol: , זה יעביר את המסר טוב יותר.

https://www.youtube.com/watch?v=PUoNp0x8r3s

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)
כמה מילים על תהליך היישום? אתה עשית או מישהו אחר?

או קישור על התהליך במידה וקיים?

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?496191-דיטיילינג-לשברולט-ספארק-ויישום-Optimum-Opti-Coat-2-0&highlight=opti+coat

זוכר את היום שעדכנת לגבי היישום של

Opti Coat 2.0. למרות שהרכב לבן בהחלט רואים את ההתנהגות של המים.

בפעם הבאה תשפוך עליו דלי עם בוץ :lol: , זה יעביר את המסר טוב יותר.

אם היה לי אומץ לעשות את זה...

דרך אגב, השטיפות הרציפות נעשות עם ONR בלבד, אני לא מיישם שום חומרים על הרכב חוץ מChemical Guys G6 על הפלסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

אין ספק שהחומר מחזיק, ברכב הבא שלי רוב הסיכויים שזה הציפוי שאיישם.

אבל מבלי להרוס, השיטינג עלוב.

לא יודע אם זה מינוס מוכר של המוצר, יכול להיות שבשיטינג פשוט אין לו את זה.

"יאללה בירי".

פורסם

adi,

תוכל לפרט שוב איזה שלבים עשית לפני האופטי? אם אני זוכר נכון זה היה לרכב החדש שלך,אך לא זוכר איזה תהליך עבר.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

דווקא המים יורדים כמעט לגמרי באופן אחיד כאשר משפריצים הרבה, כאשר מתיזים מים כמו ספריי רואים גם בידינג מעולה, אבל משום מה לא עשיתי את זה בסרטון

adi,

תוכל לפרט שוב איזה שלבים עשית לפני האופטי? אם אני זוכר נכון זה היה לרכב החדש שלך,אך לא זוכר איזה תהליך עבר.

תודה

היי, אני מצטרף לך את הקישור לפוסט של כל התהליך, אם יהיו לך עוד שאלות לאחר מכן תשאל בשמחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?496191-דיטיילינג-לשברולט-ספארק-ויישום-Optimum-Opti-Coat-2-0&highlight=opti+coat

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

ע"פ כמה ניסויים שקראתי, הציפוי לא ניחן במשטחיות חלקה לעומת הCQ או C1.

עם זאת, הציפוי הזה תמידי בניגוד לאחרים שדוהה אחרי שנתיים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

תמונות נחמדות, זה בהחלט לא נראה כמו אחרי ווקס/אוטם שאני ניסיתי.

התרגלתי לראות או בדינג מלא או שיטינג מלא, תלוי בחומר שמשתמשים בו, אצלך זו מן תערובת של קצת מזה וקצת מזה.

בכל אופן, פסיכולוגית זה בטח מקל עליך את החיים כשאתה יודע שיש לך חומר כזה על הרכב...נקודה אחרת היא היצרנית, אופטימום.

יש לי כמה מוצרים שלהם: ONR, TIRE GEL, OPTI-SEAL, SPRAY WAX וכל אחד מהם זוכה לשבחים גדולים בפורום וגם אני יכול להעיד שהחומרים פשוט גורמים לי שלא לחפש חומרים של חברות אחרות למרות המחיר הגבוה יחסית של המוצרים הם שווים כל אגורה ואגורה והעמידות שאתה מתאר של ה OPTI-COAT זו עוד הוכחה ניצחת לזה.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני בהחלט מרוצה מהחומר עד עכשיו, קל הרבה יותר לשטוף את הרכב, ועם ONR זה הופך לתענוג של ממש, לגבי מוצרי ווקס נוספים רציתי ליישם על הרכב אבל רשום בפורום של Optimum שכל דבר שמיישמים על הOpti Coat פשוט לא מחזיק מעמד יותר משבוע-שבועיים וזה סתם בזבוז של כסף לכן לא ניסיתי אפילו ליישם שום דבר עליו.. עם הזמן אני ימשיך להעלות עדכונים לגבי העמידות שלו, 8 חודשים זה לא כל כך הרבה בשביל לבחון מוצר כזה, אבל בהחלט ב-8 חודשים האלה הרכב ספג שמש רותחת, מלא אבק וזיהומים לא קלים.

פורסם
אני בהחלט מרוצה מהחומר עד עכשיו, קל הרבה יותר לשטוף את הרכב, ועם ONR זה הופך לתענוג של ממש, לגבי מוצרי ווקס נוספים רציתי ליישם על הרכב אבל רשום בפורום של Optimum שכל דבר שמיישמים על הOpti Coat פשוט לא מחזיק מעמד יותר משבוע-שבועיים וזה סתם בזבוז של כסף לכן לא ניסיתי אפילו ליישם שום דבר עליו.. עם הזמן אני ימשיך להעלות עדכונים לגבי העמידות שלו, 8 חודשים זה לא כל כך הרבה בשביל לבחון מוצר כזה, אבל בהחלט ב-8 חודשים האלה הרכב ספג שמש רותחת, מלא אבק וזיהומים לא קלים.

אתה שוטף את הרכב בגרסה הקלאסית של שטיפת onr?

(שואל כי יש כאלה שמשתמשים בonr כשמפו קלאסי (וחבל)).

"יאללה בירי".

פורסם

אני משתמש בONR כשמפו, 2-3 פקקים לתוך דלי מים וקרצוץ הרכב בעזרת כפפה - כמובן לאחר שטיפה ראשונית עם מים, עדיין לא ראיתי שמפו לרכב שמשאיר ברק כמו הONR

• תוכן חדש...