Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חושב שימכרו לך את זה בפירוק בפחות מ 100 ש"ח, והחלק יהיה משומש + הזמן שאתה מבזבז בלחפש אותו גם שווה משהו.

אני הייתי מזמין מ ebay ותמורת 110 ש"ח מקבל חלק חדש עד הבית.

טוב נראה לי שאין מנוס. ביקשו 450 שקל . מדינה של חזירים זה פשוט לא יאמן. מהיום איביי יהיה הכתובת להכל. וזה עולה 90 באיביי. כולל משלוח חינם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה נמנע מאייבי ומחפש בפירוקיית ?

המקום הראשון שאתה צריך לחפש זה באייבי ורק אם אתה לא מוצא מה שאתה מחפש ( סיכויי נמוך שלא ) אז מחפשים בארץ מאנשים או מפירוק.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
אל תיגע בשמן האפור של LM,

למה לא ? עובד מצויין השמן הזה על 106 GTI, 306 וכל צרפתייה אחרת , ובעצם כל רכב שהיה לי שיכלתי להשתמש בשמן הזה.

פורסם

ניסיון רע איתו של פריצת מחזירים פעמיים, גרם לי לזנוח את הרעיון של להשתמש בשמן הזה, כמה שהוא זול, אני מעדיף אם כבר סינטטי מלא.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כנראה אצלך הייתה בעיה , לא אומר שזה משליך על שאר הרכבים.

משימוש ולמשך הרבה מאוד זמן (מעל 4 שנים לערך ) לא פרצתי שום אטם עם השמן הזה.

פורסם (נערך)

אז מה הוחלט ? Lm זה סבבה? אפשר להשיג בכל חנות חלפים? מה לגבי הנוזל קירור? וולאו? טקניק? אמור להופיע המילה טקניק על הבקבוק ? אני יכול למזוג לשמן שקיים ברכב? לא יודע איזה שמן יש שם.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

השמן עולה בסביבות עד 150(מבצע באוטודיפו) אני בעצמי מצאתי בלוד ב-130.

במידה ואתה יכול להשיג סינטטי מלא של חברות כמו ולוליין או קאסטרול עד 150 ₪ היהי לך עדיף ר לעבור לסינטטי מלא.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)
qygavaha.jpgL.m זה liqui muly? איפה ניתן לקנות את הנוזל קירור? האם ניתן לערבב בין מה שקיים כרגע או שחייב לרוקן? עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

המחיר יקר לצמיגות הזו. בחנויות חלפים המחיר נמוך יותר. נוזל קירור טקניק כבר לא תמצא, נוזל הקירור המקורי באריזה חדשה בצבע לבן עם איור של גלגל שיניים ורשום עליו pro. לדעתי תמצא רק במוסכי היבואן אבל זה שווה את ההשקעה, מה גם שהנוזל של וולאו נמכר בערך באותו מחיר

פורסם
המחיר יקר לצמיגות הזו. בחנויות חלפים המחיר נמוך יותר. נוזל קירור טקניק כבר לא תמצא, נוזל הקירור המקורי באריזה חדשה בצבע לבן עם איור של גלגל שיניים ורשום עליו pro. לדעתי תמצא רק במוסכי היבואן אבל זה שווה את ההשקעה, מה גם שהנוזל של וולאו נמכר בערך באותו מחיר

העלתי רק לשם המחשה. הצלחתי להשיג ב120 בחנות חלפים ואני מאמין שאני אוריד עוד טיפה במחיר. כמה אמור לעלות נוזל קירור?

פורסם

הליקווי מולי האפור הייתי קונה אותו ב70 לפני שנתיים, עכשיו אולי 80, גם לגבי הנוזל קירור.

אתה צריך שמן סינטטי מלא, חבל שאתה לא מקשיב, בשביל עוד 100 שקלים, זה שווה את הרעשי שסתומים, עומס על המנוע?

נוזל קירור תקנה אצל ג'אן חלפים במסגר. עולה 85 ש"ח

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הליקווי מולי האפור הייתי קונה אותו ב70 לפני שנתיים, עכשיו אולי 80, גם לגבי הנוזל קירור.

אתה צריך שמן סינטטי מלא, חבל שאתה לא מקשיב, בשביל עוד 100 שקלים, זה שווה את הרעשי שסתומים, עומס על המנוע?

נוזל קירור תקנה אצל ג'אן חלפים במסגר. עולה 85 ש"ח

שאלתי את אחד המוסכים המומלצים פה בפורום לפיג'ו והם טענו שאפשר לשים 10W40 וזה בסדר גמור לא צריך סינטטי מלא כי הוא לא באמת מלא.

פורסם
שאלתי את אחד המוסכים המומלצים פה בפורום לפיג'ו והם טענו שאפשר לשים 10W40 וזה בסדר גמור לא צריך סינטטי מלא כי הוא לא באמת מלא.

זה נכון. שמתי חצי סינטטי 10w40 והכל עובד פיקס (זו גם המלצת היצרן על פי הספר). בטיפול הבא אני אשים 5x40 מלא נראה אם באמת יהיה הבדל מהותי...

• תוכן חדש...