Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי היום טויטה קאמרי מנוע 3500 עם 270 כ"ס.

עקב התרחבות המשפחה, אני מחפש רכב עם 6-7 מקומות, עם מנוע חזק וביצועים כמו הקאמרי.

אשמח לקבל מידע בכל סאקלת המחירים.

תודה

פורסם

אפשרות אחת טובה היא צמד המיניוואנים לבית פורד :

1. פורד S-MAX עם מנוע 2 ליטר טורבו בגירסה חזקה של 203 כ"ס וחזקה עוד יותר של 240 כ"ס. תאוצות 0-100 של 8.5 / 7.9 בהתאמה.

2. פורד גלאקסי עם מנוע זהה 203 כ"ס ותאוצה 8.8 . יותר מרווח וגדול ממס' 1.

רכבים מצויינים , המחיר בטווח 180-210 אלף ש"ח. חסכוניים יחסית ואחיזה והתנהגות מעולים. החסרון היחיד - מזגן בינוני ביכולותיו.

אם אתה אוהב סגנון אמריקני יש כמה אופציות בטווח 220K-350K:

1. קרייזלר וויאג'ר - עם מנוע 3.6 ליטר בתצורת V6 והספק של 286 כ"ס. 0-100 קמ"ש ב- 9 שניות.

2. שברולט טרוורס מנוע 3.6 בתצורת V6 עם 280-290 כ"ס . אפשרות ל 4X4. תאוצה 0-100 ב - 10 שניות.

פורסם (נערך)

עזוב אותך מהעגלות האלה... :hihi:

יש לך את ה-AUDI Q7!

מנוע V6 בנפח 3.0 ליטר עם סופר-צ'ארג'ר, מדובר על 333 כ"ס ו-45 קג"מ, עושה 0-100 ב-6.9 שניות בערך.

אבל 0-100 לא ממש מעניין. התאוצות ביניים שלה מעולות, נגיד 80-140 קמ"ש, לא מרגיש מחסור בכוח.

גיר 8 הילוכים אם אני זוכר נכון וגם יש לך אפשרות לשפר את המנוע ולעלות מעל 400 כ"ס בכיף.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני עברתי מקאמרי פרימיום לקיה סורנטו. הדיזל נוסעת בסדר, אבל אין לה את היכולת לצמצם מרווח בהרף עין כמו לטויוטה. אין טורקסטיר מטורף הזינוק ומתלים אמריקאיים של קאמרי v6. ברמת אבזור גבוהה היא די דומה לטויוטה ובנוסף יש התנעה בלי מפתח וגג פנורמי.

פורסם

בלי לרוץ רחוק כמו שאר החברה פה , גרנד וויג׳ר תתן לך תמורה הכי דומה לקאמרי.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...