Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי במהדורה המרכזית בערוץ 2 איטם על מחדלי מע"צ..

אני מזכיר..יש לרכוש רעשנים בקיוסקים הקרובים לביתכם..

וכל פעם שאומרים מע"צ ..לנפנף ברעשנים...

לוותיקים שבנינו...ימי צימי סמט.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כן ,וכך ננצח במלחמה נגד הפולטיקאים המושחטם,נגד הממסד המטופש ,נגד הזילזול בחיינו.

הרגע התקשורת מתפרנסת מכך בדיוק כמו כל המושחטים.

בקיצור אנחנו מתרסקים ועולם כמנהגו נוהג (והנהגי מוניות רק משפרים את המצב).

Dead but dreaming

פורסם

לא שמע"צ מושלמים (או שהיו אי פעם באותה שכונה של מישהו כזה), ומילות ביקורת גם לי יש - אבל חשוב לדעת, שבמשך עשורים (לא אחד ולא שניים) מע"צ מתוקצבת בשיעור של 30% (לפעמים פחות) מדרישותיה התקציביות.

אז אחת מהשתיים:

- או שבמע"צ "מנפחים" את הדרישות התקציביות (ועל זה מישהו היה צריך כבר מזמן "ללכת הביתה")

- או שהמדינה, באופן התקצוב של מע"צ, מביאה לרמת התחזורה הירודה של תשתית הכבישים.

אחרת, צריך להודות שלפעמים, פשוט אין כסף לעשות את מה שצריך כמו שצריך.

(וזה כמובן לא תירוץ לעשות את מה שכבר כן עושים בצורה שמביאה לתלונות חוזרות ונשנות...)

פורסם
אוך, הימים הטובים:lol:
אההה כןןןן

אני מתגעגע אליהם

:tongue: :tongue: :crazyeyes

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

פיספסתם את הכתבה של שבוע שעבר, שבה כיכבו אופנוענים ישראלים שצריכים לנסוע ליוון בשביל לעשות תחרות אלוף הישראלים

כולם מתלוננים על המצב בארץ וכמה שזה מטומטם שאי אפשר להתחרות בארץ... עד שאחד מהם מתרסק ושובר משהו

• תוכן חדש...