Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פוקוס 2003 ובגלל צמיחת המשפחה אני מחפש רכב מרווח יותר, המחשבה הראשונה היתה ללכת על פוקוס סטיישן 2010 סביב ה 55K. אך האמת שהתקציב מוגבל ואת הפוקוס שלי אני יכול למכור ב 10k בלבד. חשבתי על האופציה של קסארה פיקאסו מודל 2003-4 שנמכרת במחירים דומים לפוקוס שלי( אין צורך בהלוואה!!) נתקלתי בכמה עם קילומטראז טוב.האם מישהו יכול להאיר את עיניי בעניין הקסארה, או אולי אופציות אחרות שלא חשבתי עליהן. אשמח לקבל ייעוץ בהקדם.

תודה וחג שמח לכולם.

פורסם

מוזר, נמחקה שאר ההודעה, בכל אופן, הרכב שלי מודל 2007 בנזין ורכשתי אותו מליסינכ ב 2010 ואני מרוצה מאד. הרכב מאד נוח למשפחה של 5 , הילדים נהנים ויש מקום, הרכב מפנק לנהיגה עושה 1 ל 10, תא מטען גדול ועד עכשיו לא עשה בעיות מיוחדות

אשמח לענות על עוד שאלות

פורסם

קסארה פיקאסו,הוא גם רכב של 5 מקומות לא ?אני לא רואה את ההבדל הגדול במרחב בינו לבין פוקוס, אני מודה שלא התחברתי כלכך לצורה שלו, לא ברור אם הוא נוסע קדימה או אחורה :) לדעתי אם אתה כבר עובר רכב אז לפחות גם תעלה במודל, בסך הכל הרכבים הצרפתים גם במודלים היותר חדישים הם יחסית זולים לקנייה, נעימים מאוד לנסיעה אך יקרים למדי לאחזקה, הטיפולים עצמים לא יקרים אבל זה לא רכב של מלא דלק וסע, מנסיון עם סנייק 2006, הרכב ב3 שנים שתה ממני בתיקונים שונים כמה אלפיות טובות, בכל פעם שהוא מגיע לטיפול בדרך כלל מוצאים עוד משהו במוסך, ועוד משהו זה בדרך כלל לפחות 1000 שח. דבר איתי אם תהיה מעוניין אני כרגע חושב להחליפו בסנייק חדישה יותר, כי לא מצאתי רכב שנותן כלכך הרבה נוחות.

פורסם

קסרה הוא רכב אמין ומומלץ מאד, לגבי שנתון ואם כדאי רכב ישן או חדש זה כבר שיקול אחר ותלוי בך והוא פחות תלוי בדגם של רכב זה או אחר

פורסם

אי אפשר בכלל להשוות בין פוקוס לקסרה, היה לי פוקוס 3 שנים ועכשיו יש לי את הקסרה כבר 4 שנים, הקסרה עולם אחר, כל כך נוח למשפחה כיף לנהוג

• תוכן חדש...