Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CORSA OPC ביטוחים

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמכיר / בעצמו בעלים של אחת כזו, אשמח לשמוע על מחירי הביטוח שאתם משלמים.

אני בן 23, ותק 6 שנים, תאונה אחת מאחוריי.

פורסם

סטס, אוכל לבדוק לך עם חבר - רק קח בחשבון שהוא מעל 24. לא יודע עד כמה זה רלוונטי עבורך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אשמח לכך ידידי. אני מעוניין לקבל אינידקציה פשוט מה גובה המחירים. למרות שזה כבר לא כל כך משנה, אלא פשוט כדי לדעת אם שוחטים אותי במחיר או לא :-)

פורסם

ההשוואות לא יתנו שום דבר שיסייע לך.

הדרך היחידה להשוות עלות ביטחח לרכב היא לברר לפי המאיינים שלך אצל סוכנים, אצל חברות שונות - ולשקלל את הכיסויים בפוליסות, אם הם פחות או יותר זהים.

מחירי הביטוח נקבעים לפי מאפייני הנהג ונהגים נוספים (אם זהו לא ביטוח לנהג יחיד) ואפילו מקום המגורים. ההפרשים יכולים להיות עשרות אחוזים!

כל חברה נותנת שיקלול משלה לנתונים שנמסרים בטלפון או לסוכן, ולכן יהיה שוני גדול ביו ההצעות. לפעמים יש מקום למיקוח, במיוחד בחברות הישירות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תבדוק ב WOBI זה אתר ממש נחמד להשוואה של מחירים.

אני משלם כ5500 אני בן 25 כולל.

וובי לא מכסה את כל השוק, אתמול בדקתי ביטוח למיאטה, אין תוצאות.

פורסם
האמת עכשיו בדקתי בשביל הספורט כמה עולה ביטוח ל BRZ GT86 ... מתחיל מ 10000 וצפונה ... WTF?!

אם זה קיצוני בשבילך אז אני שילמתי לפני כשנה 18900 לפונטיאק סולסטיס וביקשו ממני להעלות את רמת המיגון שעלה לי עוד 1500 שקלים תעשה חישוב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אני מבין שנשברת ועברת ל POLO GTI ...

התייאשתי מהדלק הטיפולים הביטוח כן אתה מגיע למצב שיורד לך 5 אלף שקל בחודש רק אחזקה לרכב

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...