Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובבי הצילום, Eye-fi כבר יש לכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי את אמיריקה.

אני יודע שהיו שגילו אותה לפני, אבל אם השרשור הזה יגלה את אמריקה למי שטרם גילה אותה, אשרנו.

למי שלא יודע, מדובר בכרטיס זיכרון עם יכול WIFI.

את שלי הזמנתי מאמזון 16Gb pro X2 במהירות Class 10

במחיר 85 דולר כולל משלוח.

מתקינים את האפחקציה בכל פד או סמארטפון, והתמונות עוברות ברשת WIFI פרטית להתקן.

למה זה טוב?

מאפשר לראות על צג גדול ואיכותי יותר את התמונות בזמן אמת.

שיתוף התמונות האיכותיות ולא את הדראק של הטלפון.

גיבוי...

פשוט כיף.

אתמול יצאתי ליום צילומים בפארק הציפורים בסינגפור. התמונות הועברו לאייפד מיני בזמן אמת וכך יכולתי לשפר את התמונות.

DSC_8442.JPG

DSC_8617.JPG

DSC_8596.JPG

DSC_8564.JPG

DSC_8560.JPG

DSC_8541.JPG

DSC_8516.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עוד כמה... המצלמה אגב D7000

DSC_8759.JPG

DSC_8719.JPG

DSC_8717.JPG

DSC_8619.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חפש בגוגל Eye fi יש לא מעט חומר

פורסם

נחמד, אך בעוד כשנה +/- כבר לא ממש יהיה רלוונטי. החברות מתחילות להטמיע קישוריות אלחוטית בגופי ה DSLR יותר ויותר (פאקינג מתבקש כבר מ 2010 לערך).

פורסם

תוצאות יפות, איזו עדשה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נחמד, אך בעוד כשנה +/- כבר לא ממש יהיה רלוונטי. החברות מתחילות להטמיע קישוריות אלחוטית בגופי ה DSLR יותר ויותר (פאקינג מתבקש כבר מ 2010 לערך).

סבבה, אבל מה עם מי שיש לו סתם מצלמה דיגיטלית לא מטורפת, ואין לו כסף לקנות DSLR חדשה באלפי שקלים?

זה אחלה פיתרון בשבילי. ברגע שהמחיר ירד טיפה כי 85 דולר זה יקר לי, אני גם ארכוש.

תודה לך סולל הדרך!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

EyeFi איטי מדי, וגם נועל את הכרטיס לכתיבה בזמן שהוא מעלה את התמונות. מעדיף להחליף כרטיסים במקום זה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד לוויי-פיי, אני עושה בדיוק אותו דבר עם כבל OTG שקניתי ב1.99 דולר, קורא כרטיסים שעלה לי 20 שקל לפני כמה שנים טובות ואפליקציה חינמית לטלפון. החסרון היחיד הוא שאני צריך להוציא את הכרטיס מהמצלמה לחבר לטלפון, אבל זה שווה את החסכון של 75 דולר. מה גם שזה מונע ממני את ה"גמישות" של לבחון כל תמונה אחרי שהיא צולמה על הטלפון ובכך לפספס שוטים. בשביל בחינה זריזה של קומפוזיציה ופוקוס המסך של המצלמה יותר ממספיק, השימוש בטלפון נעשה כדי לבחור את התמונה היותר מוצלחת מבין כמה ולשלוח למייל/פייסוש/מ'נשמע וכו'.

זה טוב לצילומי סטודיו, אבל חוטא למטרה כי שם אתה פשוט מחבר את המצלמה עם כבל למחשב ומצלם ככה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה יותר עניין אישי שלי, אני מניח, אבל כשאני מצלם אני במוד אחר מאשר כשאני בוחן תמונות לעומק. להתחיל להוריד תמונות ולבחון אותן בזמן אמת, זה כמו להפסיק משחק כדורסל באמצע, כדי לרדת לחדר ההלבשה לנתח את המהלכים.

הרבה פעמים תמונות נחות אצלי בדיסק שבועות לפני שאני בכלל נוגע בהן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העדשה די גרועה ה 55-200 אבל זה מה שיש לי עם זום... זה באמת מנע ממני להחליף אותה מ 7100. גם אם אתם לא בודקים את התמונות במהלך הצילום זה עדיין מאוד נוח לגיבוי ובמהלך טיולים ארוכים. אגב ב7000 יש 2 חריצי זכרון. אני מצלם raw+jpeg את ה raw בסלוט הראשון וה jpeg כגיבוי וכ wifi בסלוט השני.

פורסם
סבבה, אבל מה עם מי שיש לו סתם מצלמה דיגיטלית לא מטורפת, ואין לו כסף לקנות DSLR חדשה באלפי שקלים?

כל הקטע של הקישוריות האלחוטית צובר תאוצה קודם כל באותן מצלמות p&s, בייחוד באלו המריצות אנדרואיד. ה DSLR הן דווקא אלו שמפגרות מאחור מהבחינה הזו. השאיפה, כאמור, לראות את זה מוטמע גם בגופים היותר הארדקוריסטיים בשנה-שנתיים הקרובות.

פורסם

בשביל 55-200 תוצאות מדהימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן אבל זה עדיין אומר שאני צריך לקנות מצלמה חדשה בשביל להינות מהיכולת הזאת?

אז מי שלא רוצה להשקיע עכשיו סכום בעוד מצלמה, זה פיתרון טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...