Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס ו-BMW לא נראות לי מכיוון שאם בפוזה עסקינן אזי זוהי הגזמה מבחינתי.

כמו כן, אני חושש לרמת הסחירות שלהן.

לגבי גיר ה-DSG - טפו,טפו, טפי + 5 שנות אחריות.

תודה!

1. במקומך, הייתי יותר דואגת לסחירות של הוולוו מאשר לסחירות של סדרה 1 או A.

2.לאחרונה צ'מפיון ביטלו את האחריות המורחבת לגיר DSG בטענה שהכל בסדר ואין יותר צורך בהרחבה. ככה שעל רכבי VW אתה מקבל אחריות מלאה של 3 שנים וזהו.

2. ביחס לפוזה - כל אחד וטעמו הוא. אם גולף אינה מספיק פוזה למישהו, הוא מוזמן להסביר לי מדוע.

אולי כדאי שאתה תסביר לנו איפה הפוזה בגולף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. במקומך, הייתי יותר דואגת לסחירות של הוולוו מאשר לסחירות של סדרה 1 או A.

2.לאחרונה צ'מפיון ביטלו את האחריות המורחבת לגיר DSG בטענה שהכל בסדר ואין יותר צורך בהרחבה. ככה שעל רכבי VW אתה מקבל אחריות מלאה של 3 שנים וזהו.

1. לחברת מאיר יש את מערך הטרייד-אין הטוב ביותר בארץ לדעתי - והם יודעים לשמר את לקוחות טוב מאד באמצעות עסקאות חבילה משתלמות.

אישית השתמשתי בשירותי המערך המשומן הזה כבר לפי קרוב לעשרים שנה, ואני מכיר לא מעט אנשים שמחליפים וולוו בוולוו רק בגלל מערך הטרייד-אין של החברה.

2. אמרו את זה לפנייך ויותר מפעם אחת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכירה את הטרייד-אין המדובר מחוויה של קרוב משפחה. הוא מעולה בשביל מי שבאמת מעוניין להחליף וולוו בוולוו. אבל אם אחרי כמה שנים (או אפילו כמה רכבים) אתה רוצה להחליף למותג אחר, הטרייד-אין כבר לא יעזור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר את ה-A3, המתחרה האמיתית של הוולוו. עם כל הכבוד לגולף - ויש כבוד -יוקרתית היא לא.

ה-A3 תתן תחושת פרימיום של ממש, בניגוד למרצדס וב.מ.וו המקבילות ולטעמי גם יותר מבוולוו ובלקסוס ההיברידית.

:idea:
פורסם

לי זה נראה כמו עוד שירשור של שכנוע עצמי בקשר לגולף. תתחדש על הגולף החדשה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ל-Mazurika-

בתור בן למעמד הפועלים שנהגו באוטו ליסינג שנים רבות גולף היא פוזה בשבילי.

עוד נימוקים?

אני לא חושב שצריך אלא אם יש הגדרה משלך...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אז עברו הרבה תגובות, למדתי הרבה, בדקתי הרבה ולהלן התוצאות:

כבעלים של גולף 1.4 TSI ממש לא התרשמתי מהמודל האחרון של המכונית: טיפה מרווחת, עם יותר אלקטרוניקה לנהג (רדיו משופר, תצוגת נתונים טובה יותר ועוד), הנוחות השתפרה משהו, אך את הדבר אותו חיפשתי - כח ועוצמה לא מצאתי. לכן, שכנעתי את אשתי להמשיך בכיוון (לא TSI אלא ... ראו בהמשך).

וולוו V40 -מה אגיד, מכונית מדהימה בצורתה החיצונית ובתא הנוסעים שלה, יש לי כח רב מזו של הגולף 1.4 TSI, אבל - מלפנים, תא הנוסעים מרווח, אך מאחור מבאס!! צר יחסית לזה של הגולף. המחיר שלה גבוה מזה של הגולף, אך עדין בגבולות הסביר. לא אוסיף מדוע ויתרנו על רכישתה, אבל ...

וההחלטה נפלה על ....

כן, החלום, הטירוף, ומה לא - החלפתי את ה-TSI ב-GTI - יקרה, לא ידנית, בלי קישוטים מיוחדים - אבל G T I !!!!!

משפט אחרון - שומאכר כתב במהלך השרשור: לי זה נראה כמו עוד שירשור של שכנוע עצמי בקשר לגולף. תתחדש על הגולף החדשה שלך.

צדקת !!!!!!!!!!!!!

פורסם

תתחדש.

איך הגעת ל- gti פתאום, זה הרבה מעבר לתקציב שתיכננת?

קיבלת הנחה?

תמונות בבקשה גם כדי להיווכח שאתה לא כותב מדמיונך הקודח.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שלום

דבר ראשון, תודה!!!

מה פתאום GTI ? המחיר באמת גבוה בהרבה ממה שתכננתי, אבל עם האוכל בא בתאבון - החלום ניצח את ההגיון!!

תמונות? בינתיים רק של ההזמנה....

פורסם

גם את ההזמנה נשמח לראות :-) תעלה תעלה

ברכות על הרכישה. הרכב מתומחר קצת מוגזם, אבל בהחלט "אופה". לטעמי האישי יש במחיר שלו רכבים אחרים ומיוחדים יותר כגון פוקוס ST (חמש דלתות או סטיישן אם כי פחות מרווח מאחור), או מגאן RS (שלוש דלתות) או ג'ולייטה תלתן (הבחירה האישית שלי אחרי שעברתי מ- GTI דור 6 לג'ולייטה ;-) ).

אם זה חלום - אתה חייב להגשים אותו, כדי לראות שיש דברים טובים יותר ;-) [אבל לפחות עכשיו הם נותנים שלוש שנים אחריות]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...