Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או בוקים או 2 גקים לפחות באותו צד ואז פשוט תעבוד על כל גלגל בניפרד.

אם יש לי 2 ג'קים ואני שם את שתיהם באותו צד אפשר להוריד ביחד 2 גלגלים כל פעם ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מרימים עם 2 ג'קים. זה לא מספיק יציב וכשאתה מרים עם הג'ק השני, הג'ק הראשון יכול ליפול.

תפרק כל גלגל בנפרד ותשים את הספייר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מרימים עם 2 ג'קים. זה לא מספיק יציב וכשאתה מרים עם הג'ק השני, הג'ק הראשון יכול ליפול.

יש אפשרות להרים עם גק ולשים כמה שכבות של אבנים משתלבות בכל פינה ?

פורסם

כניראה לא הבנת אצ כוונתי. מרימים עם גק אחד וכאשר מקבלים את הגובה הרצוי מצרפים את הגק השני רק שייתן קונטרה באותו הגובה של הגק הראשון בלי שום הרמה נוספת מצידו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבתי שאתה רוצה להרים את האוטו משני צדדים עם ג'ק בכל צד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כניראה לא הבנת אצ כוונתי. מרימים עם גק אחד וכאשר מקבלים את הגובה הרצוי מצרפים את הגק השני רק שייתן קונטרה באותו הגובה של הגק הראשון בלי שום הרמה נוספת מצידו.

אז אם אני ישים שתי גקים באותו צד , כמו שאמרת , אני יוכל להוריד 2 גלגים ביחד ?

פורסם

יכול? בהחלט .

שכחת לשאול אם אתה גם יכול להפגע מזה , והתשובה היא שוב בהחלט .

זו לא תשובה מתחכמת , רק לגרום לך להיות זהיר יותר , לא חסרים מקרים של פציעות ומוות בגלל קריסת ג'קים .

העצה הטובה ביותר היא אם אתה לא קונה בוקים , תנסה להשאיל מחבריי פורום פה .

במקרה שתחליט לא להקשיב ולבחור באפשרות הפחות חכמה , לפחות תנקוט משנה זהירות .

שזה אומר שלא משנה איך תרים את הרכב (שזה בפני עצמו עניין וכמו שהשיבו עדיף לצבוע כל גלגל בפרד , תוך כדי שלאחר הורדת גלגל מיד מרכיבים את הגלגל הרזבי , ולא להרים צד שלם עם 2 ג'קים שגם פה אם תתעקש לקחת על אחריותך תאונה לפחות תרכיב רזרבי באחד הצדדים עדיף אחורי) , אל תכניס אף חלק מהגוף שלך מתחת לאף חלק מהרכב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
יכול? בהחלט .

שכחת לשאול אם אתה גם יכול להפגע מזה , והתשובה היא שוב בהחלט .

זו לא תשובה מתחכמת , רק לגרום לך להיות זהיר יותר , לא חסרים מקרים של פציעות ומוות בגלל קריסת ג'קים .

העצה הטובה ביותר היא אם אתה לא קונה בוקים , תנסה להשאיל מחבריי פורום פה .

במקרה שתחליט לא להקשיב ולבחור באפשרות הפחות חכמה , לפחות תנקוט משנה זהירות .

שזה אומר שלא משנה איך תרים את הרכב (שזה בפני עצמו עניין וכמו שהשיבו עדיף לצבוע כל גלגל בפרד , תוך כדי שלאחר הורדת גלגל מיד מרכיבים את הגלגל הרזבי , ולא להרים צד שלם עם 2 ג'קים שגם פה אם תתעקש לקחת על אחריותך תאונה לפחות תרכיב רזרבי באחד הצדדים עדיף אחורי) , אל תכניס אף חלק מהגוף שלך מתחת לאף חלק מהרכב .

כן אבל השאלה , למה שמישהו ישאיל לי כשאף אחד פה לא ממש מכיר אותי ? אני די חדש בפורום ,

אני לא תכננתי בכלל להכנס מתחת לאוטו , אין לי צורך בזה .

גם אם אני יעשה אחד אחד , אני צריך לצבוע את הקליפרים אז אני לא יכול לשים גלגל רזרבי

יש אולי למישהו מהמרכז בוקים להשאיל לי ? להרים את הרכב ?

אני ישאיר תעודת זהות או משהו ,

תודה:)

פורסם

הבוקים שלי נשארו בבית הורי, בכיף הייתי משאיר לך, אבל ההודעה הקודמת שלי נועדה לכוון אותך, וכל אחד שחושב אי פעם לעבוד על הרכב, לרכוש לעצמו זוג בעלות חד פעמית ממש לא גבוהה.

פורסם
הבוקים שלי נשארו בבית הורי, בכיף הייתי משאיר לך, אבל ההודעה הקודמת שלי נועדה לכוון אותך, וכל אחד שחושב אי פעם לעבוד על הרכב, לרכוש לעצמו זוג בעלות חד פעמית ממש לא גבוהה.

כן פשוט אני צריך את זה השבוע ואין לי מאיפה להביא 180 שקל כרגע .:)

יש למישהו אולי להשאיל במרכז ?:)

• תוכן חדש...