Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנקה נראית באמת כמו עבודה נקיה, מסודרת, מושקעת

אהבתי את המיקום של הדיפון על הדלת הפתוחה בכדי לקבל מושג קצת יותר טוב איך העניינים נראים מאחורי הדיפון.

נראה לי שבאחד הרמקולים חומר הבידוד אפילו חוסם קצת - לא משהו שנראה כמו בעל חשיבות כלשהיא.

הגומיה דרכה עובר כבל הכוח הראשי נראה לי שפצעת אותה קצת יותר מידי - אולי בשביל השקט הנפשי תשים שם קצת סיליקון שחור (תן לרכב להתאוורר מהריח של זה - אדים רעילים).

כל השאר פשוט נראה כמו התקנה ראויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה לכולם , את ה איטום הזמנתי דרך איבי יש להם חנות מסודרת שם , הלך לי קצת יותר מגליל אחד גדול. עם אני זוכר נכון באזור ה 60sq.

הטוויטרים ממוקמים בקורות במקום המקורי רק שהזווית שונתה חתכנו קצת את הקורה מבפנים והטווטרים הותקנו עם דבק חם לצערי את החלק הזה לא יצא לי לצלם דרש 4 ידיים :)

אדי תודה , הגומיה שם יושבת בול אין תזוזה בכלל , ואת האיטום מסביב לרמקול ירד בחלקו אז פשוט הורדתי את רובו ושמתי רק איפה שהיה חורים או רווח שהיה יכל להשפיע לרעה.

שוב תודה לכולם.

נ.ב יש לי המון מחשבות וחוסר שלמות לגבי הרדיו המקורי שהגיע ברכב , הדגם הוא ugo6500 , מבחינת פונקציות הוא פצצה אך צליל כיוונים יציאות ה פריאמפ וכו... איך נגיד דיי זבל.

למשל למי שמכיר את ה סאטאפ של ה פרוססור יש שם קטע שצריך לעלות ווליום ברדיו דיסק עד שהוא מקבל את התדר או משו כזה , אש אצלי צריך לעלות למקסימום ובנוסף להדליק את בהדגשת צליל ורק אז זה בקושי מספיק...

לדעת המבינים פה כמו אדי למשל , יש למה להחליף ועם כן המלצות ?

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

יופי של התקנה. מסודר ונקי. הרבה מחשבה וכיוון דרך נכון. לבחור קומפוננט ולהתקין מערכך ואזל לבחור סאב לפי השמעה באוטו שלך.:mm_yeah::mm_yeah:

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תגיד ומה עשית עם הכפתורים שנעלמו כשהתקנת את ה2DIN?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי המושבים זה בהזמנה אישית , הרכב שלי לא בדיוק סטנדרתי יש כמה דברים שהוספתי...

לגבי הכפתורים הם נמצאים למטה איפה שהמחזיקי מפתחות.

2017 Type R

פורסם
לגבי המושבים זה בהזמנה אישית , הרכב שלי לא בדיוק סטנדרתי יש כמה דברים שהוספתי...

לגבי הכפתורים הם נמצאים למטה איפה שהמחזיקי מפתחות.

זה בהזמנה אישית מסיאט? או שזה AFTERMARKET? אם תוכל להגיד לי מאיפה השגת את המושבים[\וכו'

פורסם

לא זה אפרמרקט , אני פירקתי את המושבים ותפרו לי ממש עליהם את כל הריפוד , כמו גם בדלתות.

אני מאזור אשדוד אשמח להפנות אותך היכן ניתן לעשות באשדוד.

2017 Type R

• תוכן חדש...