Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה צירוף מיקרים, בדיוק באתי לשאול על הסונומה: יש אחת כזאת בכפר סבא, בצבע קרם. מישהו יודע פרטים לגביה?

פורסם

דעתי האישית,

ההחלטה האם לשמר רכב או האם הוא ראוי לאספנות צריכה להתבסס מלבד האמוציות (כי לאבא שלי היתה רנו 9 שהייתי בגן) על היכולת הבסיסית של הרכב לשרוד, זמינות החלפים, ההנאה והייחודיות של הרכב וקלות האחזקה והתיקונים שניתן לעשות לבד.

מבלי להיות בעל מקצוע או מבין גדול בתחום האספנות, אני חושב שהמועמדת הראויה ביותר מבין הרשימה של חן היא הסיוויק שפיץ.

היא קאלט יפנית של שנות ה-80 למראה, זריזה, קצת מתוחכמת, מאוד אמינה.מאובזרת בגרסת ה EX ואפשר למצוא כאלו עם גיר ידני שאפילו עדיף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תלוי באיזה דגם בוחרים.

הרבה דגמים עממיים מוצלחים ופופולריים יוצרו במדינות עולם שלישי עשרות שנים אחרי הפסקת ייצור במפעל הראשי, ויהיו חלקים עבורם עוד הרבה זמן.

דוגמא בולטת - אופל קדט 85-91.

כמעט הכל זהה לדייהו רייסר.

ספרות מקצועית יש כמעט להכל.

מעניין אם אפשר לשמר אופל קדט ולתחזק אותה עם חלפים שקונים ברוסיה (הסופר רייסר עדין מיוצרת באוזבקיסטן).

עד 89 היתה בחו"ל גם Daewoo Maepsy שהיתה למעשה קאדט C.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב הכי מדליק שיהיה אספנות הוא ״פיאט מולטיפלה״ הוא מכוער ויפה בו זמנית ותמיד שאני רואה אותו בכביש דבר ראשון שאני חושב ,איזה יפה הוא יהיה בתור אספנות! וגם שהוא היה חדש על הכביש הוא משך המון תצומת לב .. המכסה מנוע הכפול וה-3 מושבים מקדימה ..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כתבה מעניינת, אך שכחת לציין - סובארו ג'אסטי, מכטנית קטנה אמינה זולה שעדיין רואים אותה לא מעט על כבישי ארצינו ועדיין כוחה במותנה.

פורסם
כתבה מעניינת, אך שכחת לציין - סובארו ג'אסטי, מכטנית קטנה אמינה זולה שעדיין רואים אותה לא מעט על כבישי ארצינו ועדיין כוחה במותנה.

משעממת יחסית.

משהו שכן הייתי שומר זה אלפות, גרסאות ספורט של פיאט וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביואיק לה סייבר(הדגם הישן יותר "המרובע" משנות ה90) ומיכוון שאף אחד לא ציין משהו לגבי הדו גלגלי אהיה הראשון לשער שאופנוע ימהה ויראגו

יהיה לא רע כפרוייקט שיפוץ בעתיד.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

אולי אני קצת משוחד בעצם לא אולי - בטוח...

אני אם יכולתי הייתי כבר עכשיו שם בצד BMW 320 E36 או 325 ידנית משנות ה90 המוקדמות. רכב מדהים לדעתי.

חבר,אתה חופר

פורסם

בשיחה משפחתית בארוחת שישי (עד לשם רעיונות מהפורום מגיעים) ה-2 שהגיעו לגמר היו סוברו לאונה אבל חשוב שתהיה 4X4, אחרת זה לא נחשב...

והשניה היא סיטרואן XM- מת על האוטו הזה, נמכרת במחיר בדיחה, אבל בטוח תקרע את הכיס בתחזוקה.

לא בטוח אם באוטו איטליה ירצו לטפל בה...

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

מיני ואנים... טויוטה פריוויה ששורדת את השנים בצורה מדהימה,מזדה mpv שיש עדיין רבות ממנה, מיצובישי ספייס וואגן וכו'

נשמרות במשפחות מרובות ילדים והפוטנציאל קיים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...