Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק, טעות שלי. לא יודע על מה חשבתי...

מה שרציתי לומר (לכתוב) הוא שגם אצלי הוחלף שמן הגיר לפני כחודש. עד כמה שזכור לי הצמיגות היתה 80-90, אך לצערי אינני זוכר את שם היצרן. החלפתי אצל אורן שירותי רכב בחולון. גם כאן ההשהייה המדוברת היתה לפני ואחרי ההחלפה.

אני בכל מקרה הולך להחליף את השמן אצלו,נראה מה זה ייתן,יכול להיות שהוא צודק בגלל שאצלנו בארץ חם ולכן צריך שמן בעל צמיגות אחרת,טיפה יותר גבוהה,שמשפיעה על התנהגות הגיר.

אני כן יכול לומר,כאשר הרכב חם בנסיעה ארוכה ישנה הרגשה כאילו בגיר יש מים ולא שמן,מרגישים את המכוללים זזים

פורסם

תמזוג את השמן המקורי מהחברה לא מבין מה אתם מתעסקים בשטויות האלה, משלמים אלפי שקלים ושמים שמנים שלא בהכרח מתאימים ואח"כ בוכים בפורום. יש הוראות יצרן ויש תקנים של שמן, תפעלו לפי זה ותחזרו לעדכן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

לעניין ההשהייה בתגובה, צריך לבדוק יותר את עניין המצערת. ניקוי מצערת ולימוד דוושה מחדש. לא חושב שזה קשור לגיר.

דבר נוסף לבדוק, אם הוחלפו שסתומים בגיר לאלה מהסוג החדש,יש צורך בעדכון תכנה למחשב הגיר.

עריכה אחרונה על ידי madmax
פורסם

קודם כל אף אחד לא בוכה פה,והשמן מתאים לתקן,LT 71141,בדקתי,וזה מה שרשום.

הוחלפו שסתומים,בורגוורנר,ראש שחור.

אני דווקא נוטה לקבל את העצה שלו :שמן גיר בעל צמיגות יותר גבוהה שמתאימה לאקלים הישראלי.

בכל מקרה,תודה לכולם,ואשמח לעוד כיוונים ועצות

פורסם

אני לא חושב שמוסכניק מחיפה יודע מה עדיף לרכבך יותר טוב ממהנדסי היצרן. לי זה נשמע כמו תירוץ ותו לא.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל הבעיה העיקרית של רוב המוסכים בארץ, גם אלה שמתהדרים בכינוי "מומחה" היא שאין להם מושג קלוש במיחשוב. בעיקר אלה שמתעסקים בשיפוצי גיר ה AL4. תמיד צריך לדאוג שמישהו יחבר את הגיר למחשב ויידע איך לאפס אותו נכון. אני חסכתי שיפוץ גיר שהוצע ע"י כמה "מומחים" ע"י כך שהגעתי למוסך שידע על מה הוא מדבר ולקח לי 150 שקל על התיכנות מחדש שלקח 10 דקות....

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...