Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:-o אתה נוסע עם בלם יד מורם בכל סיבוב אפשרי? :shock:
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

28 צמיגים ???!!! what the hell..

מה הוחלף בגדר אחריות? למה מזגן מה קרה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נראה לי 28. אני כבר לא זוכר בדיוק. רביעיית מקוריים, רביעיית GOODYEAR F1, ועוד המון טויו R1R. מעל 20 בסך הכל.

הרוב הוחלף תחת אחריות. המזגן הפסיק לעבוד יום אחד, אחרי שנתיים ומשהו. בעיקרון כבר לא באחריות, אבל החליפו בכל מקרה, ולא התעמקתי יותר מדי במה הוחלף. מאוורר קדמי הגיע תקול עם האוטו כחדש (מאוורר ראשי), והמאוורר המשני התקלקל בערך ב80 אלף ותוקן על חשבוני (כבר החלפתי ראשי + משני).

סלילים הוחלפו תחת RECALL אחרי שנתקעתי עם האוטו, לפני עשרת אלפים ק"מ בערך.

שסתום DV הוחלף על חשבוני אחרי שהמקורי חטף קרע בדיאפרגמה בחלק מקורי משופר מארה"ב (הייתי צריך לסוע עם 2.0FSI רגיל בחזרה מהצפון באותו יום. לא כיף).

כוסית הוחלפת ב80 אלף ק"מ, רון אמר שזו הכוסית במצב הכי גרוע שהוא ראה והיא הייתה כמה אלפי ק"מ מפריצה (מה שהיה אומר תיקון של עשירייה או יותר).

היתר היה באחריות. בטח שכחתי משהו. הוחלף גם איזה חיישן בריקול, לא זוכר מה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וואו הרבה החלפות, מצד שני ה GTI זה רכב עם הרבה יותר מכלולים וסגנון נהיגה ש"דורש" יותר מהרכיבים הרגילים (צמיגים בעיקר).

פורסם

אני לא מכיר רכב יפני שעושה 140 אלף ק"מ ולא החליפו לו בולמים, תושבות מנוע/גיר, גומיות כאלו ואחרות וכל דבר שהוא בלאי טבעי וסביר.

אני לא מאמין שברכב המדובר לא הוחלף דבר... למען האמת אני מאוד מתקשה להאמין לכותרת.

אם אכן הדברים נכונים, אני ממליץ למרק10 למלא כרטיס מזל שהרי מדובר בסטטיסטיקה יוצאת דופן.

עלויות התחזוקה של ה GTI לא נמוכות, מעניין עם רכב מקביל מתוצרת אסייתית היה זול יותר לאחזקה, בהתעלם מהויכוח על האיכות וההנאה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אנחנו עם אימפרזה במשפחה ואני הנהג העיקרי של הרכב.

היום על 166K כמעט. עד היום הוחלף ראדאטור (סביב ה142K). לא משהו שגרם לרכב לעלות על גרר או לא לנסוע אבל כן דרש החלפה.

ומשאבת הגה כוח לפני 3 אלף קילומטר (כשאבא היה הנהג ל הזמן היה לוקח את ההגה עד הסוף ומחזיק אותו שם בעת פניות). הרכב משנת 2005 מנוע 1.6 ליטר.

אהה, גם הגומיות של החלונות האחוריים נפלו משני הצדדים. בתיקון הוא 35 שקל לסיליקון מקשר גומי מתכת ו-10 דקות עבודה מתחת לבית.

חוץ כלום. רק טיפולים תקופתיים. לא תושבות ולא כלום.

מאמין שכל רכב פשוט יכול להחזיק פה בתחזוקה טובה. הגולף הזו היא דוגמה נהדרת לכך ובעצם, כמעט כל יפנית שנמכרת בישראל. ברגע שמתחילים לסבך דברים, ועוד בדברים שהידע בטיפול שלהם לוקה בחסר האמינות נפגעת. ככה זה עם פולקוואגן שהכניסו טכנולוגיות מעולות אבל חבל שרמת השירות לא ברמה שווה.

ככה זה עם סיטרואן שהמוסכים בארץ אין להם מושג מה לעשות בחלק גדול מהמקרים ואיך לטפל במערכת ההידרולית.

פורסם
בזמן שרכשתי את הגולף הנוכחית הייתה לי אפשרות לרכוש את הרכב עם מנוע 1.9 ליטר טורבו דיזל משודך לתיבה מסוג DSG 6. אבל מכיוון שאינני חסיד של מנועי TDI וויתרתי על הרכישה לטובת מנוע פשוט יותר.

לא מבין למה...

מנוע חזק ובשרני הרבה יותר, חסכוני יותר, עמיד יותר לאורך זמן ובנוסף מנועי TDI מפרטיים נחטפים כמו לחמניות בתור משומשות.

פורסם

שסתום DV הוחלף על חשבוני אחרי שהמקורי חטף קרע בדיאפרגמה בחלק מקורי משופר מארה"ב (הייתי צריך לסוע עם 2.0FSI רגיל בחזרה מהצפון באותו יום. לא כיף).

.

2.0TFSI בלי טורבו, הרבה יותר חלש מ 2.0 FSI היות ויחס הדחיסה יותר נמוך .

אני מהמר, שנסעת מהצפון על 1.6:lol:.

פורסם

ב- 3 שנים שלי עם ה- GTI לא היתה בעיה כלל. בשבוע שאחרי, הבחור שקנה אותה החליף כפתרו לכיוון מראות ותיקן את הגג. לא סיפור גדול, האמת, אבל היא גם לא נסעה אצלי הרבה. מצד שני, כל הזמן הסתכלתי על מד הטמפ' כי הכרתי את הסיפור של רועי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא מכיר רכב יפני שעושה 140 אלף ק"מ ולא החליפו לו בולמים, תושבות מנוע/גיר, גומיות כאלו ואחרות וכל דבר שהוא בלאי טבעי וסביר.

אני לא מאמין שברכב המדובר לא הוחלף דבר... למען האמת אני מאוד מתקשה להאמין לכותרת.

אם אכן הדברים נכונים, אני ממליץ למרק10 למלא כרטיס מזל שהרי מדובר בסטטיסטיקה יוצאת דופן.

חבר יקר, אתה מטיל דופי בדברים שכתבתי וזה לא יאה, בכול זאת אני לא איזה משתמש חדש עם אפס הודעות.

בכותרת וגם בהמשך ההודעה שלי כתבתי אפס תקלות ולא התייחסתי לבלאי טבעי ותיקונים שבוצעו במסגרת האחריות כמו ריקול על חיישן מצוף של משאבת הדלק (הוראת תיקון שקטה שבוצעה במסגרת אחד הטיפולים בתקופת האחריות).

לא החלפתי שום דבר מהדברים שכתבת בהודעה שלך ואינני יודע למה אתה חושב שצריך להחליף בולמי זעזועים או תושבות מנוע בקילומטרז' יחסית לא גבוה, אני נהג רגיל שלא מתחרע עם הרכב.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי באפגניסטן שנוסעים על שבילי עפר כל הזמן מחליפים בולמי זעזועים ב140K. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
שלי הייתה 2005,אולי בגלל זה (או סתם חוסר מזל באקזמפלר)

ד"א את שלי קניתי ממישהי כשהרכב היה בן 5 עם נדמה לי 35K ק"מ - מה שנקרא "עומד בחניה" :)

כן. היה ממש אחלה. במיוחד בדגם המאובזר.

באמת היו כאלה עם MP3 וכאלה בלי...

שניכם טועים :oops:.

בשנתון של הרכב שלי הרכב הגיע עם מערכת שמע ללא MP3.

בסוף השנה השנייה או תחילת השנה השלישית של הרכב בטעות מישהי דחפה שני תקליטורים לכונן והדבר פגע בפעולה התקינה של כונן התקליטורים.

במוסך צ'מפיון בני ברק הוחלפה המערכת ללא חיוב כספי והותקנה מערכת הכוללת MP3 עם כפתורי שליטה בצבע כסף מכיוון שהייצרן הפסיק לספק מערכות ללא MP3.

סולל הכבישים,

לידיעתך, אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות וגם בסיומה בכול הקשור לתביעות במסגרת האחריות וגם בשנה השלישית של רצון טוב.

בגלל שאתה מטיל ספק בדבריי צירפתי לך חשבונית/קבלה שבא אתה יכול לראות שהמערכת הוחלפה ללא חיוב כספי.

החלפת צמת משאבת דלק ורדיו דיסק_Page_2.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
הרכב כולל מערכת בקרת אקלים הכוללת אפשרות כיוון טמפ' שונה בצד הנהג ובצד הנוסע וגם תעלת מיזוג למושבים האחוריים.

הרכב הגיע כסטנדרט עם 6 כריות אוויר ומערכת ABS/ESP-ASR/TCS/EDL ושאר קללות.

אבל 150 אלף ש״ח!! לרכב 1.6 אטמוספרי עם 115 כ״ס אטמוספריים ועוד הגיע עם טסות בלבד, לי זה נשמע פשוט הזוי, דרך אגב הביצועים כבר לא עומדים בסטנדרט של הרכבים המודרניים שנמכרים כיום

קודם כל, אני מסכים, המחיר מוגזם.

אל תשכח שמדובר בשנת 2006. כמה רכבים משפחתיים בשנה ההיא היו מצויידים אפילו חלקית, ברשימה למעלה?

בקרת אקלים מפוצלת? גם כיום זה לא קיים כסטנדרט בכל/ברוב המשפחתיות.

אתה משווה ביצועים של אז מול היום :shock:? אם עדיין יש לך אפשרות עריכה, תנצל אותה.

גם אני הייתי בעלים של דגם ה-tsi המאובזר עם 140 כ"ס (מגדש טורבו ומגדש על למי שלא יודע). רכב מוצלח מאוד. למרות שהחליפו לי בו את המכטרוניק, לא היה לי ספק מה יהיה הרכב הבא שלי כשיצא הדור השישי עם 160 כ"ס.

• תוכן חדש...