Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שהמשך הכותרת התווסף כדי לא לגרום לאנשים שנכנסים לפורום לחטוף שבץ כשהם רואים שמישהו מהלל את VW ולא להפך.

סה"כ אני מאמין שכל אקסמפלר מהשנים הללו שנשמר בקפדנות יכול להחזיק כך, לא הייתי אומר את אותו הדבר על רכבי VW מהשנים האחרונות עם השילוב TSI וDSG.

העיקר שאתה נהנה ממנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פולקסווגן, ב-2006 שיחקתם אותה

תיקון לכותרת. :lol:

תמיד עניין אותי איך הרכב הזה בהשווה לדגם עם 1.6 102 כ"ס. יש הבדל משמעותי בביצועים? אגב אם זה היה המחיר למנוע כזה אז, אז המחיר של 1.4TSI היום כבר לא נשמע הזוי פתאום. :shock:

בהחלט קיים הבדל בביצועים לטובת מנוע FSI. בתור אחד שהיה לו גם גולף דור 4 עם מנוע 1.6 ליטר בעל 100 כוחות סוס (לאחר מכן זה נהפך ל-102 כוחות-סוס).

ההבדל הגדול לטובת מנוע FSI הוא בצריכת הדלק קטנה יותר במיוחד לנוסעים מחוץ לעיר.

אבל בגדול שני המנועים קצת עצלניים .:cry:

איזה כייף לי :)

פורסם

כמה הגיגים.

טרנדליין,לא טרדליין :)

עקפתי אותך בצריכת דלק (עשיתי ממוצע 1.13.5 בנסיעה רגועה לאילת,אבל זה גמר אותי)

בושה שהרכב הגיע עם רדיו דיסק שלא קורא MP3 (אשכרה הייתי צריך להמיר קבצים ל WAV ולצרוב עד 80דקות לדיסק :()

ומסכים שהמנוע עצלן,בעליות תלולות בלי טיפטרוניק האוטו לא זז (או אם מישהו אוהב לתת בלי סוף קיקדאון)

חוצמזה,באמת אחלה רכב,שלי לשעבר מטיילת היום במטולה,בת 9,מעל 100K ק"מ,אוטומט כמובן כמו שלך וגם 0 תקלות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

במה שנחשב אצל היפניות כקילומטרז' נורמטיבי לחלוטין ללא תקלות, כאן נחשב כשיא.

כל הכבוד באמת.

שתמשיך לנהות מהרכב ולא תדע מהן צרות.

פורסם

לא חושב שיש טענות רבות על הדגמים האלו בשנים האלו. הבעיה בדגמים החדשים יותר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
כמה הגיגים.

טרנדליין,לא טרדליין :)

עקפתי אותך בצריכת דלק (עשיתי ממוצע 1.13.5 בנסיעה רגועה לאילת,אבל זה גמר אותי)

בושה שהרכב הגיע עם רדיו דיסק שלא קורא MP3 (אשכרה הייתי צריך להמיר קבצים ל WAV ולצרוב עד 80דקות לדיסק :()

ומסכים שהמנוע עצלן,בעליות תלולות בלי טיפטרוניק האוטו לא זז (או אם מישהו אוהב לתת בלי סוף קיקדאון)

חוצמזה,באמת אחלה רכב,שלי לשעבר מטיילת היום במטולה,בת 9,מעל 100K ק"מ,אוטומט כמובן כמו שלך וגם 0 תקלות :)

אצלי הרכב עם MP3 מקורי של הייצרן.

אתה יודע למה אצלי הרכב עם MP3 ואצלך לא ?

HPIM1664.JPG

פורסם

שלי הייתה 2005,אולי בגלל זה (או סתם חוסר מזל באקזמפלר)

ד"א את שלי קניתי ממישהי כשהרכב היה בן 5 עם נדמה לי 35K ק"מ - מה שנקרא "עומד בחניה" :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

140K ללא תקלות זה נתון מאוד מרשים!

לי יש את הגולף דור 4 עם מנוע 2 ליטר- אמנם היו לי אין ספור תקלות (כתוצאה מהזנחה של הבעלים הקודמים) אך, כרגע כאשר סגרתי את כל הריג'קטים אני מאוד נהנה מהרכב.

יש לו נסיעה מצויינת, מאוד נוח לנהיגה ומשרה תחושה באמת טובה.

רבות דובר פה כנגד בדגמים החדשים- היום שאני נוהג בגולף אני בהחלט חושב שגם הרכב הבא שלי יהיה גולף - זה רכב ממש מוצלח.

לפעמים יש לי תחושה שאמינות של כול רכב יכולה לעלות פלאים אם מטפלים לבד.

אני מחזיק בתחושה זהה - כמובן שגם אני מטפל לבד (מה שאפשרי לעשות לבד..)

זה חוסך הרבה מאוד עוגמת נפש , אתה יודע איזה חלקים שמת ואתה יודע הכי טוב מתי טיפלת בהכל ומה המצב האמיתי של הרכב.

זה כל כך חשוב!

שאפו.

באמת שנהנתי לקרוא את מה שכתבת !

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
המנוע הזה נמכר רק איזה שנה פה.. היום בהסתכלות לאחור על הנייר זה היה אחד הדגמים המוצלחים. הוא באמת היה טוב? למה החלפת אותו? רק בגלל רצון להתחדש?

כן. היה ממש אחלה. במיוחד בדגם המאובזר.

באמת היו כאלה עם MP3 וכאלה בלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תן לי להבין בתוכן שרשמת

החלפת שמן גיר אוטומטי במוסך בעלות של 600 שקלים פעם ב-100K.

600 שקל? איפה אתה חי?! על מה 600 שקל? לסנן את השמן ולשים שמן מחדש ככה זה לא מוגזם?

פורסם
תן לי להבין בתוכן שרשמת

600 שקל? איפה אתה חי?! על מה 600 שקל? לסנן את השמן ולשים שמן מחדש ככה זה לא מוגזם?

אחי, גם אם זה מוגזם...

600 שקל על כל 100K זה לא כזה נורא.

בכל זאת...

אם אתה רוצה לחסוך אתה תמיד יכול לנסוע למוסך לא מורשה יבואן , לשלם מחיר נמוך יותר ולקוות ששמו לך שמן גיר איכותי שעונה לדרישות יצרן.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

רכב נחמד, רק לא ברור לי למה צ'מפיון ממתגים רכב משפחתי כזה במחיר מוגזם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תן לי להבין בתוכן שרשמת

בעיקרון לפי הנחיות הייצרן אין צורך להחליף את השמן של התיבה.

נוזל ATF מקורי של הייצרן מאוד יקר כ-240 שקל לליטר נכון להיום ואני החלפתי רק חלק מהשמן כ-3.5 ליטר.

יש בשוק שמנים תחליפיים שעלותם כ-80-120 שקלים לליטר אך חשבתי לנכון למלא רק שמן מקורי.

פורסם

ג'י טי איי דור 5 שנת 2007, עם dsg. נקנתה כחדשה באפריל 2007 תמורת 218 אלף שקל, אחרי 20 אלף הנחת סוף שנת דגם. 100 אלף קילומטרים עד היום.

הוחלפו:

מאוורר רדיאטור (פעמיים), מזגן, סלילי הצתה, pcv, כוסית משאבת דלק, בוכנת דלת מטען, שסתום מסיט טורבו, פעמיים הוחלפו הברגים של תת השלדה הקדמית עקב הימתחות.

מעבר לזה, גם שלושה סטים של דיסקים, חמישה של רפידות, בסביבות 28 צמיגים, חמש פעמים נוזל בלם. טיפול 60000 עלה 7400 שקל, טיפול 82000 (עם טיימינג והחלפת נוזל גיר) עלה 8000 שקל, בגלל הרבה תחזוקה מונעת וטיפול מסור. בסך הכל אני מאמין שהטיפולים עלו לי בסביבות 25 אלף שקל בתקופה (בלי צמיגים), הרוב בגלל הנהג.

אחלה אוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...