Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני רוצה לשתף אותכם בהתרשמות האישית של מגולף דור 5 מנוע 1.6FSI המפיק 115 כוחות סוס גרמניים המושדך לתיבה אוטומטית 6 הילוכים.

את הרכב רכשתי בצ'מפיון בני ברק בשנת 2006 במחיר של כ-150K ברמת איבזור טרדליין.

הרכב כולל מערכת בקרת אקלים הכוללת אפשרות כיוון טמפ' שונה בצד הנהג ובצד הנוסע וגם תעלת מיזוג למושבים האחוריים.

הרכב הגיע כסטנדרט עם 6 כריות אוויר ומערכת ABS/ESP-ASR/TCS/EDL ושאר קללות.

הגה כוח חשמלי מתקשר עם אפשרות לכיוונון התגבור בעזרת VAG-COM.

קילומטראז' נוכחי 140K.

תקלות- 0

צריכת דלק - 1 ליטר ל-12 קילומטר בנסיעה משולבת.

טיפול כול 15K בעלות של 350 שקלים (מטפל לבד ברכב).

במהלך השנים החלפתי פעמים רפידות במחיר של 350 שקלים (רפידות תוצרת ATE).

החלפת שמן גיר אוטומטי במוסך בעלות של 600 שקלים פעם ב-100K.

תמונות של היפיפיה.

לא מוכר !

מצטע'ר שלא היה לי כוח לפרט יותר אך אשמח לענות לשאלות.

קישוט לרכב-4.jpg

Picture 025.jpg

HPIM1689.JPG

מוניטור מותקן ברכב-2.jpg

איזה כייף לי :)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב אחד זה לא מדד לאמינות,בנוסף השילוב של המנוע והגיר הוא פשוט,מנוע אטמוספרי פשוט וגיר פלנטרי פשוט,לכן הסכויים לתקלות יורדים דרסטית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על הסקירה.

אבל 150 אלף ש״ח!! לרכב 1.6 אטמוספרי עם 115 כ״ס אטמוספריים ועוד הגיע עם טסות בלבד, לי זה נשמע פשוט הזוי, אבל העיקר שאתה מרוצה, או שאתה פשוט מרוצה משום שלא נפלת לקללת ה- dsg וה- tsi :-) ולכן לא ציינת שום מילה על תכונות הרכב עצמו, או שאין מה לספר?

דרך אגב הביצועים כבר לא עומדים בסטנדרט של הרכבים המודרניים שנמכרים כיום, בטח לא בסטנדרט של הגולף החדשה עם מנוע 1.4 tsi שנמכר היום בערך באותו מחיר שרכשת את הגולף שלך, לא מתחשק לך להחליף?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
150 אלף ש״ח!! לרכב 1.6 אטמוספרי עם 115 כ״ס אטמוספריים ועוד הגיע עם טסות בלבד, לי זה נשמע פשוט הזוי, אבל העיקר שאתה מרוצה, או שאתה פשוט מרוצה משום שלא נפלת לקללת ה- dsg וה- tsi :-) ולכן לא ציינת שום מילה על תכונות הרכב עצמו, או שאין מה לספר?

דרך אגב הביצועים כבר לא עומדים בסטנדרט של הרכבים המודרניים שנמכרים כיום, בטח לא בסטנדרט של הגולף החדשה עם מנוע 1.4 tsi שנמכר היום בערך באותו מחיר שרכשת את הגולף שלך, לא מתחשק לך להחליף?

גם לי מתחשק להחליף,

כסף ידידי..

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

זה נושא מוזר ביותר, הרגשת צורך עז לרשום "פולסוואגן שיחקתם אותה" בגלל כל מה שמתרחש לאחרונה? כל הכבוד שהרכב אמין, בשביל רכב בן 8 זה מדהים, רק חבל שזה לא מדד, בפולסוואגן החדשות נושא האמינות דיי בעייתי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שמח שאתה מרוצה מהרכב שקנית, אבל יש לך רכב בן 8 עם 140K שזה מתחת לממוצע ומטופל בזמן (הכי טוב לטפל לבד) כך שאין פה שום הפתעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה על הסקירה.

אבל 150 אלף ש״ח!! לרכב 1.6 אטמוספרי עם 115 כ״ס אטמוספריים ועוד הגיע עם טסות בלבד, לי זה נשמע פשוט הזוי, אבל העיקר שאתה מרוצה, או שאתה פשוט מרוצה משום שלא נפלת לקללת ה- dsg וה- tsi :-) ולכן לא ציינת שום מילה על תכונות הרכב עצמו, או שאין מה לספר?

בהחלט יש לי חשק להחליף את הרכב לאיזה GTI אבל הכיס לא מאפשר זאת.

בזמן שרכשתי את הגולף הנוכחית הייתה לי אפשרות לרכוש את הרכב עם מנוע 1.9 ליטר טורבו דיזל משודך לתיבה מסוג DSG 6. אבל מכיוון שאינני חסיד של מנועי TDI וויתרתי על הרכישה לטובת מנוע פשוט יותר.

פורסם

עדיין אם במשך 8 שנים לא הייתה שום תקלה,נכון זה אולי לא מדד אבל בהחלט נתון מרשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני שמח שאתה מרוצה מהרכב שקנית, אבל יש לך רכב בן 8 עם 140K שזה מתחת לממוצע ומטופל בזמן (הכי טוב לטפל לבד) כך שאין פה שום הפתעה.

רק החלפת שמן גיר בוצעה במוסך מכיוון שיש צורך לעלות את הרכב על ליפט ולנטר את טמפ' השמן בזמן ההחלפה.

כול שאר הטיפולים בוצעו באופן עצמאי. בכדי להוזיל את עלויות האחזקה רכשתי חלקי חילוף לא מקוריים אלא תוצרת ייצרני OEM כמו MANN-FILTER, ATE וגם פילטר אוויר תוצרת A.L חברה ישראלית.

לפעמים יש לי תחושה שאמינות של כול רכב יכולה לעלות פלאים אם מטפלים לבד.

פורסם

[h=2]פולקסווגן, ב-2006 שיחקתם אותה[/h]תיקון לכותרת. :lol:

תמיד עניין אותי איך הרכב הזה בהשווה לדגם עם 1.6 102 כ"ס. יש הבדל משמעותי בביצועים? אגב אם זה היה המחיר למנוע כזה אז, אז המחיר של 1.4TSI היום כבר לא נשמע הזוי פתאום. :shock:

פורסם

ב- 2007 רכשתי באותו מחיר TSI 140 + DSG6. לא יאומן שזה היה המחיר של 1.6... חתיכת עגלה ;-)

וגם אני חושב שהכותרת לא ברורה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה נושא מוזר ביותר, הרגשת צורך עז לרשום "פולסוואגן שיחקתם אותה" בגלל כל מה שמתרחש לאחרונה? כל הכבוד שהרכב אמין, בשביל רכב בן 8 זה מדהים, רק חבל שזה לא מדד, בפולסוואגן החדשות נושא האמינות דיי בעייתי

אכן היה לי צורך מסויים לכתוב את ההתרשמות האישית של מהרכב שברשותיי כקונטרסט אמיתי לשלל האשכולות הנפתחים לאחרונה בעניין אמינות רכבי קונצרן VAG.

בקשר לאמינות של גולף דור 5 אולי אבקש מחבר הפורום רון לרשום את ההתנסות שלו מטיפול ברכבים אלה.

פורסם
ב- 2007 רכשתי באותו מחיר TSI 140 + DSG6. לא יאומן שזה היה המחיר של 1.6... חתיכת עגלה ;-)

וגם אני חושב שהכותרת לא ברורה...

המנוע הזה נמכר רק איזה שנה פה.. היום בהסתכלות לאחור על הנייר זה היה אחד הדגמים המוצלחים. הוא באמת היה טוב? למה החלפת אותו? רק בגלל רצון להתחדש?

• תוכן חדש...