Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רציני?,

תיראה איך קורבט מול ניסן GT-R כאן

תעבור לזמן 1.25 ותיראה כמה כח היא מורידה לקרקע מול הניסן בדיינו ותבין כמה מופרכת האמירה שלך.

אחרי זה תיראה איך היא בבלימה ובהאצה בהמשך הסרט ותבין שאי אפשר לקבל את מה שאמרת בתור משהו קביל.

קובי

:-)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי מעניין דווקא 0-62...

נתון לא קריטי. אבל משום מה, יש מתאם מסויים עם תכונות דינמיות אחרות, בדרך כלל. כמובן שלא בהכרח.

ולא סתם חזרתי פעמיים על אותה הסתייגות...וגם הדגשתי אותה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה נטו המנטליות הישראלית.

פעם זה היה שקל לפח- ככל שקנית רכב גדול יותר בפחות כסף עשית קנייה חכמה יותר.

עכשיו הטרנד הוא רכבים מהירים, אך בגלל שאת הישראלי המצוי זה ממש לא מעניין איך הרכב מתנהג בסיבובים כי הוא במילא לוחץ על הברקס בכל סיבוב בלי קשר למהירות, הטרנד נהיה שקל למאה- כי זה הנתון הכי פשוט שמראה "כמה האוטו מהיר" להדיוט המצוי (בתחום הרכב רוב רובם של האנשים בארץ).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רכב שעושה 0-100 מהר זה נחמד. רכב שעושה 90-140 מהר עדיין גורם לי לחייך. האצות ביניים הן החשובות בנהיגה יום יומית. הן מאפשרות עקיפות בטוחות יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה רציני?,

תיראה איך קורבט מול ניסן GT-R כאן

תעבור לזמן 1.25 ותיראה כמה כח היא מורידה לקרקע מול הניסן בדיינו ותבין כמה מופרכת האמירה שלך.

אחרי זה תיראה איך היא בבלימה ובהאצה בהמשך הסרט ותבין שאי אפשר לקבל את מה שאמרת בתור משהו קביל.

אני מדבר איתך על קורבט C6 ואתה מראה לי סרטון של ZR1,זה כמו לומר ש Z370 וGTR זה אותו רכב

פורסם

אם כבר Golf 1.4 TSI מול Golf GTI זו השוואה הרבה יותר מתאימה.

בין ה-C6 ל-ZR1 יש הרבה מן המשותף, מה ל-GTR ול-370Z משותף?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה נטו המנטליות הישראלית.

פעם זה היה שקל לפח- ככל שקנית רכב גדול יותר בפחות כסף עשית קנייה חכמה יותר.

עכשיו הטרנד הוא רכבים מהירים, אך בגלל שאת הישראלי המצוי זה ממש לא מעניין איך הרכב מתנהג בסיבובים כי הוא במילא לוחץ על הברקס בכל סיבוב בלי קשר למהירות, הטרנד נהיה שקל למאה- כי זה הנתון הכי פשוט שמראה "כמה האוטו מהיר" להדיוט המצוי (בתחום הרכב רוב רובם של האנשים בארץ).

הישראלי צודק.

התנהגות בסיבובים לא מעניינת. יש ESP, הרכב יישאר על הכביש. תיתן פחות גז, יותר גז, תטעה בבלימה... כל זמן שלא הגזמת בענק, יהיה בסדר.

ביצועים, לעומת זאת, תמיד טוב שיש, ו-0 עד 100 זהו אינדקס משותף שנותן בסיס מסויים להשוואה.

________

נ.ב. אני חושב שמה שמעניין את הרב כרגע זו צריכת דלק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ומערכת מולטימדיה, וחיישני רוורס (בהתקנה מקומית, ברור בהתקנה מקומית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נסה לקחת סיבוב עם ZR1 ואחכ עם C6 ותראה על מה אני מדבר.ה-C6 זה רכב פראי בלי משקל ובלי יותר מדי התנהגות כביש,אני לא מדבר על דמי ה Z06 שאלו רכבים אחרים לגמרי מבחינת התנהגות כביש

פורסם

אוקיי,

ואחרי שעשינו סיבוב על C6 ו-ZR1 וגילינו (כמה מפתיע) שה-ZR1 טובה יותר, אתה עדיין רומז שגולף GTI עם 200 כ"ס מרגישה חזקה יותר מ-C6 עם 430 כ"ס?

אין סיכוי בעולם חבר, וזה עוד לפני שדיברנו על כך שברכב עם 400 כ"ס+ נתון ה-0-100 לא באמת מעניין, מה שבאמת מעניין זה דווקא מיאוץ 100-200 וצפונה מכך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה מה שכתבתי:

"הרבה סוסים במנוע שנותנים תאוצה מהירה מאפס למאה לא אומרים הכל על הרכב.קח סיבוב עם קורבט עם 430 כס שלא מתמחה בהורדת הכוח למטה וקח את אותו סיבוב עם גולף gti עם חצי כס ותרגיש את ההבדל.

אין טעם בהמון סוסים אם אי אפשר להשתמש בהם חוץ מקו ישר"

דיברתי על יכולת לקחת סיבוב בלבד,ברור שה-C6 חזקה מהגולף

אוקיי,

ואחרי שעשינו סיבוב על C6 ו-ZR1 וגילינו (כמה מפתיע) שה-ZR1 טובה יותר, אתה עדיין רומז שגולף GTI עם 200 כ"ס מרגישה חזקה יותר מ-C6 עם 430 כ"ס?

אין סיכוי בעולם חבר, וזה עוד לפני שדיברנו על כך שברכב עם 400 כ"ס+ נתון ה-0-100 לא באמת מעניין, מה שבאמת מעניין זה דווקא מיאוץ 100-200 וצפונה מכך.

פורסם

תרשה לי לא להגיב,גם דרך ארץ לא תזיק

אני מאמין שאתה נסעת על קורבט C6 עם סופרצ'ראג' של ZR1 ובטוח יודע מה זה קג"מ

16112009447.jpg

• תוכן חדש...