Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CCNA cbt nugets - כדאי להתחיל או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמעט שנה סיימתי תואר ראשון בשיווק טכנולוגי .

למרות שיש לי ניסיון (מועט אבל קיים) במכירות , ההצעות שאני מקבל ממש לא תואמות את קורות החיים ,למשל תמיכה טכנית או ש"ל או מפעיל מכונה במפעל בשכר מינימום.

בראיון האחרון למשרה בתמיכה הטכנית, המראיין התאפק מלשאול "איך הגעת לכאן עם תואר בשיווק ?" הבעת הפנים שלו הסגירה אותו :)

חשבתי להיכנס לעולם ההייטק , דיברתי עם מספר חברים שממליצים על הקורס .

יש לי את הרצון ואני מאמין שגם את היכולות ,השאלה עד כמה הביקוש גדול באופן כללי ועוד לבוגרי הקורס ללא ניסיון בתחום ?

תודה

פורסם

הקורס הזה יתן לך בערך כלום ושום דבר

מקסימום תלמד איך לנהל ברמה בסיסית מאוד סויטשים מהסדרות הנמוכות של סיסקו

הרץ חיפוש, דובר על ccna רבות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר לשאול מהיכן מגיעה הקביעה הנחרצת , אתה עוסק ב CCNA ?

התואר שסיימתי מתמקד בשיווק מוצרי הייטק . אם ישנו קורס מעולם ההייטק שמשלב שיווק ,זה כנראה הכיוון הנכון מבחינתי .

אני מחפש משרות מעולם השיווק כגון עוזר שיווק,אנליסט ,חוקר שווקים והמעסיקים לא חוזרים אליי .

מה כדאי ללמוד כדי לשנות את המצב הקיים ?

פורסם

יש לי הסמכת ccna

עבדתי בחוות שרתים מהגדולות בארץ ועסקתי בnetworking כ 6 שנים

מה שרשמתי בתגובה הראשונה זה בידיוק מה ש ccna עוסק

פורסם

אם שיווק מוצרי הייטק אומר למכור מוצרי הייטק, אז תחקור קצת ותראה שלא כל אחד יכול למכור מוצרי סיסקו.

אלה שכן יכולים לא מחזיקים אנשים מכירות ללא ניסיון מעשי בתקשורת ובחומרה.

ccna כל אחד יכול לעבור, בייחוד אחרי שיש קובץ passforsure מבלי לקנפג מתג אחד בחייו.

לצערי אני לא יודע איך לעזור לך.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

נושאים כגון חומרה ותוכנה כמעט ולא נלמדו במהלך התואר. נלמדו שיטות לניתוח הליך השיווק והייתה סקירה של טכנולוגיות שונות ומגוונות. היו שני קורסים שהתחברתי אליהם במיוחד, הראשון, ניתוח מוצר וזיהוי פונקציה מרכזית לשמה הוא פותח והשני, שיווק מוצרים ירוקים (בניה ירוקה, תעשיה ירוקה).

אני פחות מחפש תפקיד במכירות אלא יותר בניתוח וזיהוי צרכי הלקוח

פורסם

תשמע...

אני חושב שאתה מסתכל על זה בצורה לא נכונה.

CCNA זו הסמכה של חברת סיסקו, ההסכמה הזו היא הסמכה בסיסית מאד בתחום רשתות תקשורת.

אם ההסמכה הזו אף אחד לא יתן לך למכור מוצרי סיסקו, כי מה שאתה תכיר זה בערך עשירית מהם.

למדת שיווק מוצרי הייטק? אחלה, אבל לא למדת או התנסת בתוכנה או חומרה במהלך התואר בכלל.

לדעתי אתה יוכל ללכת מפה לשני כיוונים.

או לחפש משרה בשיווק באופן גורף.

(כי בסופו של דבר זה מה שהתואר שלך עסק בו)

או להתחיל לעשות קורסים כמו CCNA ולהיות איש תמיכה כמה שנים ולקוות שאיך שהוא תמצא בעתיד משהו שישתלב לך עם התואר בשיווק.

למדת על תעשיה ירוקה ובנייה? תחפש גם משרות שיווק ומכירות בתחומים הללו, יש לא מעט משרות שיווק בתחום מוצרי בניה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

משרות בשיווק אני מחפש, אולי בצורה שגויה ,מתוך כ-10 חברות כ"א שחזרו אליי ,קבלתי פנייה אחת מחברה שמחפשת אנשי שיווק טכנולוגי , לצערי זה לא הגיע לכדי ראיון עבודה .

רוב ראיונות העבודות שהייתי בהם היו בתחום תמיכה טכנית.

עוד לא יצא לי להיתקל במשרה שמשלבת בנייה ירוקה ושיווק

אשמח להכוונה ,איך מוצאים משרות אלה .

יש אולי קורס מסוים שמיועד לאנשי שיווק, קורס שאם אסיים אותו ,יהיה לי יתרון מסוים (בנוסף לתואר אקדמי ראשון) על פני מחפשי עבודה אחרים בתחום השיווק?

אולי זה שיווק באינטרנט או קידום אתרי אינטרנט אבל אני כלל לא בטוח.

בשני המושגים הנ"ל נתקלתי בזמן הלימודים ,נשמע די מעניין ,השאלה אם זה הכיוון .

ללמוד קורס למען העשרת הידע זה לא הכיוון, אם ללמוד משהו אז שיהיה סיכוי טוב למצוא עבודה בהמשך .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הנה פירמידת ההסמכות של סיסיקו בנושא זה

http://www.cisco.com/web/learning/certifications/index.html

אתה יכול לקרא עליהם ולראות אם בכלל זה תואם את הידע שאתה מחפש לרכוש

• תוכן חדש...