Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

תפס אותי הג'וק ובאתי להתקין NBA וFIFA אבל ללא ההצלחה. המחשב עומד בדרישות בכך אני בטוח.

קודם כל הורדתי NBA, חילצתי את הISO, לחצתי SETUP וזה מה שקרה:

NBA2K.jpg

אח"כ ניסיתי להתקין את הFIFA, וזה מה שקורה לא משנה איזה מקור אני מפעיל:

FIFA.jpg

אני מאוד אודה לעוזרים !!!!!!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא צריך לחלץ ISO. צריך לעשות לו mount עם תוכנת סי-די רום וירטואלי סטייל deamon tools ושות'.

תתקין את התוכנה, תיצור כונן וירטואלי. בעזרת התוכנה "תכניס" את קובץ ה-ISO לכונן וזה יריץ לך אוטומטית את ההתקנה.

משחק מהנה.

עריכה: שלח הודעה פרטית עם תצטרך עוד עזרה בטלפון או משהו דומה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למישהו במקרה יש CD KEY לNBA 2K14 ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תודה לכל מי שהציע עזרה ונתן טיפים. הורדתי FIFA14 של צוות NOS בטורנט, כבר פעם שנייה שאני מוחק ומוריד מחדש ועדיין אותה שגיאה:

FIFA14.jpg

ראיונות ? כבר ניסיתי לשים קראק בהתקנה הקודמת אף על פי שזה לא חלק מהוראות ההתקנה.

פורסם
תתקין את זה:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

זה מה שאני הייתי צריך בWIN8 בשביל להריץ מישחק הדורש DX9.

זה גם לWIN7? לא בדיוק הבנתי ממה שרשום... זה משנה לאיפה אני מחלץ את הקבצים ?

פורסם

זה לכל הWINים, תחלץ למקום שאתה יודע לגשת אליו(תיצור לך תיקייה חדשה לDX שיהיה ברור ונוח) ואז תריץ את הקובץ DXSETUP שיהיה בפנים.

זה כבר יתקין לך את כל מה שנחוץ ואז תשחק להנאתך :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...