Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחיל לעבוד עם פיברגלס, יש לי את כל החומרים ואת כל הציוד, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול במקום לעשות בסיס מעץ לעשות אותו מספוג. זאת אומרת האם אני יכול לקחת ספוג גדול לגזור אותו בצורה שאני רוצה ולמרוח עליו את האפוקסי? האם האפוקסי יתקשה?

בתודה מראש לעוזרים

• אחראי פורום
פורסם

אתה יכול להשתמש בכל חומר עבור הגולם, אבל אתה חייב להפריד בינו לבין היריעה עם הדבק.

בעזרת ג׳ל, נייר כסף עם ווקס הפרדה וכו׳.

על איזה ספוג מדובר? בלי קשר להפרדה, אם הוא רך מדי העבודה תהיה ממש לא נוחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הספוג הוא ספוג רך, לא הבנתה את השאלה. אני רוצה לעשות נגיד קופסא. אם אני אקח ספוג 40*40 ואמרח אותו באפוקסי האם האפוקסי יתקשה או שאצתרך לטבול את הספוג באפוקסי כדי שהוא יתקשה? האם אני יכול (אני יכול השאלה אם זה עדיף) למרוח שיכבה דקה על הספוג לשים עליו את הפיבר עצמו (הבד הזה) ולמרוח עליו עוד שיכבה אחת. ושאלה אחרונה קניתי 1ק"ג (בערך 500-600 מ"ל) אפוקסי מחוזק ב65 שקל זה יקר?

• אחראי פורום
פורסם

אפוקסי הוא סמיך וסביר שיחלחל מעט לתוך הספוג. שכבה ראשונה ואולי שניה אמורים

להספיק כדי להקשיח את הדופן. מה אתה מנסה לעשות? תן תיאור ואולי יהיו עצות יותר מעשיות.

המחיר נשמע סביר, קילו פוליאסטר עולה כ-60 ₪ עם המקשה.

פורסם

תודה על העזרה. אני מעוניין לעשות ספויילר וכנפיים לרכב, יש לי חבר שמחזיק נגרייה אבל בעייתי לעשות ספויילר וכנפיים מעץ ואני מעוניין לעשות את זה מספוג כי הרבה יותר קל לעבוד עם ספוג

• אחראי פורום
פורסם

שקול להשתמש בחימר. לא מעט מודלים שבניתי מפיבר התחילו כגוש חימר שעוצב לצורה הרצוייה.

זה גם מקובל בתעשייה.

פורסם

אם כבר קלקר ולא ספוג.

קנה גוש קלקר ותתחיל לעצב את הצורה שלו לצורה שאתה רוצה.

אחרי זה לצפות אותו בבדים.

כשמתייבש מחליקים קצת ועושים עוד שכבה (רצוי לחזור על התהליך 2-3 פעמים כדי לקבל תוצאה טובה)

את הקלקר שבפנים אפשר להמיס באמצעות טינר/אציטון. (ככה עושים בתעשייה)

מה שאמרתי לא בהכרח הדרך הכי טובה לייצר ספויילר.

חפש ביוטיוב זכור לי שראיתי פעם מישהו שייצר ספויילר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

IGOLD צודק , עדיף לך לעשות מקלקר, אבל קח בחשבון דבר מאוד חשוב שאיך שהגולם שלך יראה ככה החלק יראה אם פני השטח לא יהיו יפים תצטרך לעשות הרבה שפכטלים אחרי זה ואני מאמין שתשתמש בחומר פחחים כשמשתמשים בו בכמות של יותר משכבה דקיקה, הוא נוטה להתפוצץ או להיסדק ולגרום לשינוי צבע באזור שלו כי הוא שותה מהצבע ( אפילו אם יש יסוד ). אם אתה צריך הנחיות יותר מדויקות אתה מוזמן לבוא אליי לסדנא לקבל הסברים יותר מפורטים.

לנסות להכין ישר טמבון מבלי להבין בתחום בכלל אתה מבזבז את הונך וזמנך, תתחיל עם משהו יותר קטן ותצבור קצת ניסיון . להכין גולם לטמבון זה עבודה למומחים בלבד . אתה יכול גם להתקשר אלי לנייד ואני אשמח לעזור לך

גבריאל 0509977998

• תוכן חדש...