Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה לגבי דוח שקיבלתי לאחר מכירת הרכב שלי , מכרתי את הפונטיאק סולטיס שלי ב4.2 ב13:42 יש לי תהעברת בעלות על חותמת והשעה , קיבלתי דוח שבאותו היום ב15:05 נסעתי עם הרכב 130 קמש 750 שקל 8 נקודות , לפי מה שהבנת אני זה לא זה הנהג שקנה תרכב , מה לעשות במצב כזה הוא משתף פעולה ומודה באשמה מה לרשום?לאן לשלוח?למי לפנות?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

שולח להם צילום העברת בעלות שאכן יש עליו תאריך ושעה וטוען שהרכב בכלל לא היה כבר בבעלותך.

שיעבירו את הדו"ח לבעלים החדש

פורסם

שבעל הרכב החדש ישלח מכתב "אני הח.מ. [שם] ת.ז. [ת.ז.] קניתי את רכב מ.ר. [מספר רישוי של הרכב] בתאריך [תאריך] שעה [שעה] ומבקש להסב דו"ח מס' [מספר הדו"ח] על שמי". מדפיס וחותם, שולח למפנ"א

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא צריך שהוא ישלח מכתב, אתה צריך את צילום רשיון הנהיגה שלו,ואז תיכתוב למפנ"א כמו שכתבו לך ותקבל מהם תשובה שהיתקבל והסבו את הדוח לבחור שקנה ממך את הרכב,

מה שכן במכתב שאתה שולח תוסיף צילום של העברת בעלות.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני מציע שתשלם את הדוח.

תחשוב על הבחור-גם קנה סולטיס במיטב כספו וגם תעמיס עליו את ה 750 שקל?

איפה ההתחשבות?

פורסם
אני מציע שתשלם את הדוח.

איפה ההתחשבות?

חבל שאין פה כפתור לייק

Golf MK3 1997 1.8

פורסם
אני מציע שתשלם את הדוח.

איפה ההתחשבות?

הסכום שולי מה עם ה8 נקודות שמתווספות ל12?:lol:

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אם תעשה את ההסבה של הדוח לא תיצטרך לשלם 750שח וגם לא יהיו לך נקודות , ובנוסף לא תירשם לך הרשאה,

מה הבעיה הרי רשמת שהוא מודה אז רק צריך צילום רשיון כמו שכתבתי לך, להם לא משנה מי נהג ברכב זה חייב ליפול על מישהו.

פורסם
ה 8 נקודות זה בעיה שלך!

מישהו אמר לך לנסוע כלכך מהר????

שמע אתה סתום , תקרא תשרשור ותחזור אליי

פורסם

כנראה שפות"ש התכוון שהנהג שקנה את הרכב עשה את העברה, להבא פות"ש תרשום בבירור את הנושא כי גם אני שקראתי את ההודעה שלך חשבתי שאתה זה שביצע את העברה.

• תוכן חדש...