Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיעה לידיי מערכת לאחר שפורקה מהאוטו של אבי, המערכת כוללת 4 רמקולים זהים (קרוסאובר ?), סאב וופר, מגבר מונובלוק לסאבוופר ומגבר נוסף לרמקולים.

אני מתכוון להרכיב את המערכת על הרכב שלי - פורד פוקוס 2008 ולכן אבקש אם תוכלו לזהות את המערכת לפי התמונות ולאחר מכן לומר לי האם ישנו מקום לשיפור בתקציב של נניח עד 1000 שקל והאם בכלל יש לי אפשרות להרכיב אותה על רכבי ללא החלפת הרדיו דיסק המקורי של הרכב (דאבל דין) ?

תודה רבה,

דור

japujura.jpg3a2ery2a.jpg2utu7eba.jpgbyqu5yqa.jpg

פורסם

הסטים של הקומפוננט הם hertz esk 165.5 סטים לא רעים בכלל.

הסאב הוא סאב שטוח של סוני XSGTX121LS Sony

ואת המגברים לא הצלחתי לזהות ,על פניו עושה רושם של מערכת בסיסית נחמדה.

אתה רוצה לשפר באמת ? תחליף את המערכת המובנת ברדיודסיק איכותי ,זה יתן לך את השיפור הגדול מכולם.

אם אתה מתעקש עליה תשקיע במנחת\פרוססור משומש.

פורסם

אם אינני טועה, יש לי גם מנחת בתוך הערכה הזאת מכיוון שהמערכת הייתה מורכבת על רדיו דיסק מקורי באוטו של אבי.

אנסה לצלם את המגברים בזוית טובה יותר, פשוט כשפירקו אותה מהרכב עטפו הכל די טוב ולא רציתי לפרק.

מה הכוונה בסאב וופר "שטוח" ?

האם הרמקולים מתאימים לרכבי או שאצטרך בנייה מיוחדת ?

האם יש המלצות לרדיו דיסק אשר ישלים את הסט ? יש לציין כי אינני אודיופיל בשום צורה, אני מרכיב את המערכת מכיוון שאין לה שימוש יותר. עם זאת, אני כן אוהב מוזיקה ושומע ברכבי המון מוזיקה.

תודה רבה

פורסם

סאב וופר שטוח כשמו כן הוא "שטוח" מדובר בסאב שנועד להתקנה בתיבות שטוחות ונועד לשימוש ברכבים בהם יש בעיות

מיקום של התקנת סאב רגיל ,אם יש לך כבר מנחת אז לא חסר לך כלום להתקנה.

על כול מגבר יש שם מותג ודגם מספיק שתצלם אחד מהם ואוכל לתת לך חוות דעת.

הרמקולים המקוריים ברכב הם בגודל 6.5 מקדימה ורמקולים 5X7 מאחור ,את הסט האחורי מומלץ להתקין על המגש האחורי ולא בדלתות.

פורסם

את העובדה שלא חסר לי כלום אני יודע מכיוון שפורקה מערכת מושלמת. ההמלצה להתקנת הרמקולים האחוריים מעולה.

השאלה הגדולה היא האם השקעה ברדיו דיסק או מערכת דאבל דין תגרום לשיפור ניכר ?

פורסם

תגרום לשיפור הגדול ביותר שיש

המערכות המקוריות הם ברמה נמוכה,החלפה לרדיודסיק איכותי

תתן לך את השיפור הכי טוב לכסף ,קח בחשבון שישנה עלות של מסגרת רדיו

ואם יש לך כפתורים של שליטה מההגה למערכת המקורית ותרצה לשמור על השליטה הנ"ל אתה

תצתרך גם מתאם לשליטה מההגה עבור הרדיודיסק שתקנה.

פורסם

אין לי כפתורים לשליטה מההגה.

האם ישנה המלצה למערכת ? הייתי רוצה לשמור על תקציב של 1000 שקל לרדיו דיסק וכל האביזרים הנדרשים. להתקנה יש תקציב נפרד.

קנייה אפשרית בארץ או בארצות הברית

פורסם

כפי שאמרתי, 1000 ש"ח עבור החלפת הרדיו דיסק וכל מה שכרוך בו לא כולל התקנה.

ישנה אפשרות לחריגה אם זה ממש שווה את זה, לקחתי בחשבון 1000 ש"ח להתקנת המערכת כולה מקסימום, מקווה שזו תחזית הגיונית.

תודה

פורסם

בשביל מערכת כזו צריך את המתאם שדיברת עליו בשביל למלא את החלל החסר נכון ?

כמה עולה מתאם כזה ? אולי עדיף לקנות מערכת דאבל דין ? יש המלצה לאחת כזו ?

פורסם

בין אם תרכוש 1DIN או 2DIN אתה תצתרך מסגרת רדיו

ממה שידוע לי המחיר הוא בין 200-300 שח ,בנוגע למולטימדיה זולה וטובה יכולה להיות Pioneer AVHX2550BT

• תוכן חדש...