Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אשמח אם מי שביקר/גר בהונג קונג יוכל להאיר את עיניי:

אבי יבקר בשבוע הבא ב-HK עוד ואני מתלבט האם כדאי לבקש ממנו לחפש לי את הנ"ל (אם נהיה ספציפיים יותר: Nexus 5 או LG G2 ועדשת מצלמה (35mm) של ניקון) במקום לקנות בארץ.

האם פער המחירים לעומת הארץ מצדיק את הרכישה ב-HK?

אם כן, אשמח להמצלה לחנויות מסוימות שמוכרות סלולרי/עדשות בזול ומאיזה חנויות להיזהר.

תודה!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה!

עוד מישהו? אני יודע על לפחות 2 חברי פורום שגרים שם וזוכר עוד כמה שטסו לשם..

אודה להמלצות על חנויות:)

פורסם

היי חבר,

ראשית מתנצל שלא הגבתי להודעה הפרטית, היו לי שבועיים מאוד עמוסים ולא יצא לי לבדוק את התיבת הודעות.

ככלל המחירים אכן זולים בהשוואה לארץ כאשר כלל האצבע הוא שככל שתעלה בסקאלת שווי המוצר כך הפער במחיר יהיה משמעותי יותר גם כי 10% מ-100 שקל עושה יותר כסף מ-10% מ-50 שקלים וגם כי על מוצר של נניח 2000 שקלים תקבל נניח הוזלה של 15% בעוד שעל מוצר בשווי 10,000 שקלים הפער כבר יצמח ל-25%.

לגבי חנויות במה שקשור לאלקטרוניקה ובהנחה ואין לך נגישות גבוהה להונג קונג במקרה של תקלה לא הייתי מהמר והולך על בטוח עם הרשתות המובילות:

FORTRESS

BROADWAY

הן הרשתות המובילות כאשר זו הראשונה הנפוצה ביותר עם פריסה מאוד רחבה ומחירים טובים והמון מוצרים במבצעים כאלה ואחרים, 100% אמינות ושקט נפשי.

אגב, גם ציוד צילום ניתן לרכוש שם אבל אם אביך ישהה בהונג קונג במהלך הסופ"ש אין לי בעיה לפגוש אותו ולקחת אותו לחנות בה אני רוכש ציוד צילום, היא 100% אמינה (מנסיון עם מעל ל-20 מצלמות שונות+עדשות וכו') ואני מקבל שם מחירים מאוד טובים.

בכלל, בכל הנוגע לציוד צילום- האסיאתיים מתים על צילום, כל ילדה בת 4 מחוברת פה ל-DSLR יקרה עם עדשות עוד יותר יקרות מה שמביא לכך שיש פה המון המון חנויות צילום ורשתות של מוצרי חשמל שמוכרות ציוד צילום, התחרות מאוד גבוהה ולכן לא תמצא פערי מחירים תהומיים בין החנויות השונות, על רכישה בשווי של נניח 5000 שקלים לרוב יהיה פער שיעמוד על כמה נניח 300-400 שקלים בין החנות היקרה לזולה, לא משהו קיצוני מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי עידן, זה בסדר. אתה לא חייב לי כלום:wink:

המון תודה רבה על התשובה המפורטת והנכונות לעזור!

אני אשאל את אבי אם הוא מתכנן להיות שם בסופ"ש ואם כן אכתוב לך בפרטי.

• תוכן חדש...